Рубрики: Біографії

Секрети молодості Марічки Падалко, яку легко сплутати з підлітком: дружина Соболєва досі не робила підтяжок

Не зрівнянна ведуча Марічка Падалко вражає моложавим виглядом. Як зірці після трьох пологів і непростої роботи вдається виглядати не старше своїх дітей? Розповідаємо у матеріалі.

Ведуча Марічка Падалко майже все своє життя присвятила журналістській справі, яку віртуозно поєднала з материнством. Доля подарувала знаменитості з її чоловіком Єгором Соболєвим трійко чудових дітлахів, яких подружжя виховало самотужки без наворочених дитячих садків чи армії нянь.

Попри те, що селебріті несе у житті чимало обов’язків та відповідальних моментів, вона змогла зберегти розкішний зовнішній вигляд. Зокрема прихильники не можуть повірити, що їй менш ніж за 3 роки виповниться 50 років.

Марічка Падалко з сином Михайлом

Які секрети краси приховує Марічка Падалко?

Знаменитість змогла зберегти свою неповторну зовнішність крізь роки без підтяжок та хірургічних втручань. Секрет зірки дуже простий — її неможливо помітити на гучних нічних вечірках або з чимось міцним у руках. Дружина Єгора Соболєва — прихильниця здорового способу життя. До повномасштабного вторгнення вона професійно займалася легкою атлетикою, бігала марафони разом з обранцем.

Марічка Падалко показала, як виглядає її обличчя зблизька

Крім цього селебріті завжди намагалася підтримувати баланс між роботою та відпочинком. Навіть зараз продовжує займатися улюбленою спортивною дисципліною та навіть примудрилася поїхати на відпочинок з коханим та їхніми дітьми. Єгору дали відпустку, тривалістю 10 днів, а його дружина, не зволікаючи повезла всіх на Закарпаття.

Ще один секрет ведучої у її зачісці. Стилісти давно говорять про те, що жінкам після 30 років бажано мати недовгу акуратно підстрижену косу. Це акуратно допоможе оформити овал обличчя, а за допомогою спеціальних перукарських прийомів можна навіть “підтягнути” нижню третину личка. Схоже, Падалко на цьому добре знається.

Поділитися