Українські зірки, які не планують повертатися додому: Влад Яма, Олег Винник, Слава Камінська та інші біженці

Чимало зірок українського шоу-бізнесу повтікали з України з початком повномасштабного вторгнення. Велика частина з них навіть не планують повертатися назад.

Олег Винник

Головний вожак країни покинув Україну 26 лютого 2022 року. Про це чоловік розповів у своєму першому за весь час повномасштабного вторгнення інтервʼю. Від співака тривалий час не було жодної звістки: він не відповідав на повідомлення колег та друзів, не брав слухавку і не розповідав про своє життя навіть на офіційній сторінці у соціальних мережах.

Олег Винник ексклюзивно розповів про своє зникнення
Олег Винник ексклюзивно розповів про своє зникнення

Зараз артист знаходиться в Німеччині та, схоже, повертатися зовсім не планує. Олег Винник є резидентом Німеччини, а також знаходиться там на лікуванні від хвороби, про яку зовсім не розповідає. Користувачі Мережі заявляють, що не підтримують Олега, якщо він після перемоги захоче повернутися до рідної країни.

Влад Яма

На Влада Яму виливається чимало хейту. Танцюрист покинув Україну та перебрався до Штатів, де показує своє безтурботне життя і не соромиться цього. Користувачі в Мережі помітили, що Влад став дуже дивним після свого переїзду. Схоже, що стрес від постійного хейту дає своє і чоловік намагається себе якомога сильніше “вибілити”, але йому це не вдається.

Влад Яма зізнався, що йому соромно за виїзд у США
Влад Яма зізнався, що йому соромно за виїзд у США

Слава Камінська

Слава Камінська з дітьми також виїхала за кордон. Зараз співачка будує нові стосунки з чоловіком, про якого не розповідає, але судячи з її часопроведення, зірка не поспішає повертатися додому назовсім. Декілька разів Камінська приїздила до України, але це було зовсім ненадовго.

Слава Камінська пояснила свою позицію про повернення в Україну
Слава Камінська пояснила свою позицію про повернення в Україну

Дарія Петрожицька

Зірка серіалу “Папік” переїхала до Німеччини до свого коханого чоловіка, який вже 9 років проживає в Європі. Дівчина каже, що її коханий – українець, але вийшло так, як є і тому вона прийняла рішення перебратися до нього та почати життя з нуля у новій країні.

Дар'я Петрожицька розповіла, за чий кошт живе у Німеччині
Дар’я Петрожицька розповіла, за чий кошт живе у Німеччині

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини