З королеви у попелюшку: як виглядає і де зараз Оксана Марченко, яка втратила в Україні абсолютно все

Вона була улюбленицею багатьох українців, але втратила всю прихильність, коли у 2022-му році повністю показала своє справжнє обличчя. Де ж зараз екс-королева телебачення Оксана Марченко?

Майже хрестоматійною стала історія таємничого зникнення, арешту майна та оголошення в розшук колишньої королеви телебачення, улюблениці мільйонів, найкрасивішої українки 2012-го року за версією журналу “VIVA!”.

Оксана Марченко, колишня ведуча СТБ та дружина відомого політика Віктора Медведчука втратила все внаслідок подій та своєї позиції, пов’язаної із вторгненням в Україну.

Як і куди зникла екс-ведуча “Х-фактору”

Перед повномасштабним вторгненням в Україну Оксана Марченко, таємно залишила країну. Це сталося під час сумних передчуттів і стресових подій для багатьох громадян, які вже тоді відчували, що бути війні з росією. У мережі припускали, що ведуча може перебувати за кордоном, зокрема в рф.

В Оксани Марченко продовжують забирати майно в Україні: лишилася головного

Що відомо про подальші події — це записи дивакуватих звернень зірки до громадськості, президентів різних країн та впливових осіб. Вона відчайдушно прохала владу відпустити свого чоловіка Віктора Медведчука, який був взятий під арешт у зв’язку з рядом правопорушень, про які не пам’ятає хіба що лінивий.

У 2022-му виявилося, що Марченко з’явилася в окупованому Криму. Однак її подальша доля залишається загадковою, і ніхто не може точно сказати, де зараз перебуває колишня ведуча СТБ.

У мережі викрили, де перебуває та як виглядає зараз Оксана Марченко

Втрата майна і можливий арешт

Весною 2023 року стало відомо, МВС України оголосило в розшук Оксану Марченко. Тим часом в Україні правоохоронні органи продовжують арештовувати майно зірки. Знайдено і приховані активи Оксани Марченко на суму понад 440 мільйонів гривень, що свідчить про серйозні правопорушення.

Таким чином, доля дружини Медведчука залишається загадковою і заслуговує на увагу громадськості. Будемо уважно спостерігати, як подальший розвиток подій може змінити її долю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини