Рубрики: Фото

У 56 виглядає краще, ніж в 19: ви ахнете, побачивши Ольгу Сумську сьогодні – найкрасивіша Роксолана

Ольга Сумська декілька місяців тому святкувала своє 56-річчя, але переглядаючи її знімки зараз, не можна сказати, що їй вже справді трохи за 50.

Ольга Сумська – українська акторка та телеведуча. Заслужена і народна артистка України, лауреатка національної премії імені Тараса Шевченка.

22 серпня 2022 року Олі виповнилось 56 років. На вигляд вона майже не змінилася від тієї дівчини, якою вона була у 19 років. Зараз в Ольги за плечима два шлюби та двоє прекрасних дітей.

Велику славу їй принесла роль у фільмі “Роксолана: улюблена дружила Халіфа”, там Сумська зіграла роль української дівчини Анастасії Литовської, яка з наймички перетворилася на одну з законних дружин султана Сулеймана II. Окрім цієї ролі, на рахунку акторки ще безліч стрічок, де вона гарно попрацювала над образами дівчат з скверним характером. Ольга розповідала про враження від таких ролей:

“При втіленні образу дівчини з тяжким характером, завжди є що показати. Наприклад, надзвичайний темперамент, як у моєї Софії Миколаївни з “Гречанки”. Я вдячна всім продюсерам, які відкривають в мені нові можливості та сторони.”, – каже Сумська

Станом на сьогодні, акторка дає благодійні концерти, їздить по світу і допомагає дітям. Від такого великого обсягу справ, які справді потребують багато часу, Оля втомлюється, але виглядає завжди бездоганно. Навіть не соромиться викласти фото без макіяжу з песиком під час економії електроенергії.

На своїх сторінках у соціальних мережах акторка рідко публікує власні фото. Більшість з них про воєнні події та звіт перерахованих коштів зі зборів. В цій історії все таки можна побачити щасливі знімки Ольги Сумської, яка посміхається на камеру. Щиро зі всією душею.

Поділитися