Рубрики: Фото

37 років тому і тепер: як зараз виглядають герої фільму “Назад у майбутнє” Марті, Док та інші (ФОТО)

Усім нас іноді хочеться поностальгувати, трохи поподорожувати назад у часі та пригадати свої минулі часи. Та час минає, а ми змінюємось разом з ним. А як змінилися улюблені актори культових фільмів "Назад у майбутнє"?

Минуло 37 років від моменту виходу першої частини улюбленої всіма трилогії “Назад у майбутнє”. Й от нарешті 84-річний Крістофер Ллойд і 61-річний Майкл Джей Фокс, що зіграли в культових фільмах Дока і Марті, зустрілися на доброчинному турнірі.

Понад тридцять років Майкл Джей Фокс має хворобу Паркінсона, боротьбі з якою присвятили той доброчинний турнір. Це відбувався турнір, який проводять щороку, за організацію якого приклав руку й сам Майкл. Метою цього заходу було зібрати гроші на дослідження цієї хвороби та пошуку методів боротьби з нею.

Марті і Док до і після

Перед цим актори бачились 2015-го року на шоу Джиммі Кіммела, куди Крістофер Ллойд і Майкл Джей Фокс прийшли в образах Дока і Марті з культової трилогії. Також зазначимо, що це було спеціально, адже в тому скетчі актори відіграли те, як вони потрапили в цей час у другій частині “Назад у майбутнє”.

Відповідно до опитування, проведеного 2018-го року, 71% американських шанувальників кінострічки зазначили, що вони залюбки б подивилися четверту частину улюбленого фільму. Проте, режисер трилогії Земекіс тоді непохитно та категорично сказав, що допоки він з співавтором цих фільмів Боб Гейл живі, “Назад в майбутнє 4” не буде зніматися.

Крістофер Ллойд і Майкл Джей Фокс тоді й раніше

Своєю чергою Ллойд зазначав, що він залюбки погодиться знову згадати старі добрі часи та зіграти дока. Він, як і Майкл Фокс, знімаються у кіно й досі. Хоча другий з них переважно займається озвученням та дубляжем кінематографа через свій недуг.

Як виглядають решта персонажів культової трилогії?

Кріспін Гловер (Джордж МакФлай)

Джордж МакФлай тоді й зараз

Ліа Томпсон (Лоррейн)

Як змінилася Лоррейн?

Томас Френсіс Вілсон (Біфф Таннен)

Як змінилась зовнішність Біффа Таннена

Клаудія Уеллс (Дженніфер Паркер)

Дженніфер Паркер тоді й зараз

Джеймс Токан (містер Стрикленд)

Джеймс Токан у ролі містера Стрикленда
Поділитися