Зможете впізнати? Пуговка з “Татусевих дочок” виросла та стала зовсім іншою дівчиною. Як вона виглядає тепер?

Молодша донька з серіалу "Татусеві дочки" з таким милим прізвиськом Пуговка сподобалась усім шанувальникам серіалу відразу. А як тепер виглядає молода дівчина, яку вже важко назвати Пуговкою?

Маленька дівчинка з милим прізвиськом Пуговка з відомого сімейного серіалу “Татусеві доньки” запам’яталася усім глядачам своєю простотою, завзятістю, сильним характером та відкритістю. Проте, дата виходу першої серії цього творіння кінематографа — 3 вересня 2007 року. За ці 15 років маленька дівчинка вже не просто виросла, а встигла доволі добре змінитись.

Коли ми чуємо фразу “як швидко ростуть чужі діти”, то так само можна сказати про цю колись маленьку дівчинку з серіалу “Татусеві доньки”. Тепер колись Пуговці, але в реальному житті Катерині Старшовій уже встиг виповнитися 21 рік.

Її героїня підкорила серця глядачів своєю дитячою безпосередністю. Тоді Пуговка набула страшенної популярності, адже її жарти розбирали та постійно повторювали в побуті однолітки, а дорослі переймалися до маленької дівчини особливими почуттями.

Як змінилась Пуговка за ці роки?

Тепер Катерина Старшова не знімається у серіалах, а сама дівчина доволі відрізняється від свого персонажа в серіалі “Татусеві доньки”. Нині Катерина часто з’являється у доволі епатажних образах.

Як виглядає Пуговка раніше і тепер
Як виглядає Пуговка раніше і тепер

21-річна дівчина обрала іншу професію. 2019 року Катерина вступила до медичного факультету. Окрім цього, вона цілком відома як успішна фігуристка.

З особистим життям у дівчини все добре. Зі своїм коханим Старшова знайома ще з дитинства, проте глибші почуття у друзів виникли лише у 2018 році.

До завершення своєї акторської кар’єри Катерина також встигла отримати дві ролі в кіно “Русалка” та “Чорна блискавка”. Також дівчина неодноразово знімалася у рекламі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини