Рубрики: Фото

Даша Астаф’єва вперше показала свого нового бойфренда: не дарма приховувала такого красеня від публіки

Ексцентрична відома українська співачка Даша Астаф'єва у соціальній мережі Instagram показала свого нового хлопця, якого, як і більшість зірок України, довго приховувала.

Українська акторка та співачка Даша Астаф’єва поїхала відпочивати вперше з початком повномасштабної війни. Поїхала вона, звісно, не сама, а з своїм коханим, про якого стало відомо навесні. Астаф’єва довго не ділилася подробицями з особистого життя, тому що попередні стосунки не закінчились успіхом, швидше, навпаки.

Під час спілкування з прихильниками у форматі питання-відповідь, у Даши запитали, з ким вона зара знаходиться на відпочинку в Карпатах. У відповідь співачка опублікувала фотографію своєї ноги разом з ногою загадкового обранця.

“Тре подивитись…бо під ковдрою та під ковдрою…”, – підписала фото артистка.

Скрін з сторіз Дарії

Це, мабуть, мода на приховування своїх чоловіків. Спочатку Леся Нікітюк приховувала свого чоловіка, а тепер це робить Даша. Обидві дівчини жартома відповідають прихильникам на питання про коханих чоловіків, але Даша опублікувала ще одне фото. На цей раз, коханого вже трішки видно, але фото з ефектом розмиття, тому роздивитись вдається не дуже.

Під час подального пліткування з підписниками, одна з прихильниць написала таке припущення:

“Був такий чоловік, якого кусали отруйні змії. Отрута на нього не діяла, але сам чоловік своїм укусом міг вбити будь-кого”

Даша не забарилась та відразу відповіла в жартівливій формі, додавши кумедне фото з коханим.

“То не плітки, а правда. Особисто спробувала той укус. Мені допомогло!”, – написала дівчина під фото.

Хлопець жартома кусає дівчину за голову

Почуття гумору в Даши точно на рівні, її коханому пощастило, бо не доведеться сумувати з такою красунею. Сподіваємось, що в наступних публікаціях ми побачимо обличчя її коханого, щоб скласти повний потрет.

 

Поділитися