Її не впізнати: зовнішній вигляд Настусі з “Морозко” поставить будь-кого в ступор

Персонажа Настусю з легендарного фільму "Морозко", який стала кумиром багатьох дівчат у свій час, зіграла Наталія Сєдих, якій наразі 74 роки. Як змінилася за цей час акторка?

На момент зйомок казки Олександра Роу “Морозко” 74-річній Наталії Сєдих, артистці балету Великого театру, було 16 років. А від часу виходу цієї легендарної стрічки минуло 58 років.

Коли на екранах з’явився фільм “Морозко”, де Наталія Сєдих зіграла улюбленицю глядачів Настусю, до акторки навідався неймовірний успіх: її почали кликати зніматися в багатьох інших кінострічках та театральних постановах. Серед найвідоміших з них: “Діти Дон Кіхота”, “Вогонь, вода і … мідні труби” та “Блакитний лід”.

Визначальні риси Наталії Сєдих і досі пам’ятають її шанувальники, які у свій час були захоплені її тендітністю, виразною привабливістю та тонесеньким і милим голосом. Саме за таку Сєдих її полюбила велика кількість глядачів.

Як Настуся виглядає тепер?

Про життя Наталії Сєдих, відомої роллю Настусі з “Морозко”, було мало що відомо, допоки вона не взяла участь в одному шоу про ремонт квартир. В одному з випусків вона розповіла, що її єдиний син переїхав до свого батька в місто Санкт-Петербург, а до мами приїжджає нечасто. Тому протягом місяців його кімната перетворилася на склад.

Як виглядає Наталія Сєдих нині
Як виглядає Наталія Сєдих нині

Зірка радянського балету веде доволі відлюдькуватий спосіб життя. Вона не спілкується з пресою, тому її нечасті появи на різних шоу завжди викликають резонанс та бажання глядачів подивитися, якою стала їхня улюблена Настуся.

Наталія Сєдих з гордістю приймає та зовсім не приховує свій вік та й те, що до ніяких процедур, які можуть продовжити молодість не вдавалася. Тому шанувальники, побачивши акторку ледве впізнали за тим самим голосом, який зовсім не змінився, колись юну дівчину.

Як тепер виглядає акторка, що зіграла Настусю
Як тепер виглядає акторка, що зіграла Настусю

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини