Міцний горішок вже не той: як змінилися Брюс Вілліс, Сильвестр Сталлоне та інші зірки дев’яностих

Усі ми пам'ятаємо, якими красенями у свій час були багато зірок, серед яких Брюс Вілліс чи Сильвестр Сталлоне. Однак, як змінилися міцні горішки за цей час?

Деякі актори, які вражали нас своєю майстерною акторською грою у період дев’яностих, уже добре змінилися за стільки років. Хтось з них досі може похвалитися гарною фізичною формою чи вразити своїм пронизливим поглядом. Однак, як підказує практика, більшість з них зустрілися з недоліками часу у вигляді зморшок, сивини чи зайвої ваги. Проте, точно можна сказати про всіх зірок дев’яностих те, що вони зовсім не такі, якими ми пам’ятаємо їхніх героїв легендарних фільмів.

Назавжди молоді в нашій пам’яті та в улюблених кінострічках, таких як “Термінатор”, “Леон”, “Міцний горішок” чи “Кримінальне чтиво”, і досі знімаються у різних фільмах та серіалах, а їхня поява викликає шквал емоцій та оплесків від шанувальників.

Як наразі виглядають зірки культових фільмів дев’яностих?

Брюс Вілліс, 67 років

На цей період припав пік акторської кар’єри Брюса Вілліса. Саме тоді він отримував ледве не найбільші гонорари серед зірок Голлівуду за свої ролі в фільмах. Однак, глядачеві зірка запам’яталася саме роллю поліцейського Джона Макклейна у культовому фільмі “Міцний горішок”.

Брюс Вілліс тоді й зараз
Брюс Вілліс тоді й зараз

Арнольд Шварценеггер, 75 років

Актор має безліч успішних робіт у своєму акторському портфоліо, проте найбільш значущою серед них більшість фанатів називають саме “Термінатора”. Також його любов до бодибілдингу не могла не позначитися на прихильності багатьох фанаток.

Арнольд Шварценеггер тоді і зараз
Арнольд Шварценеггер тоді і зараз

Сильвестр Сталлоне, 76 років

Легенда фільмів “Рембо” та “Роккі” теж помітно змінився, проте зумів зберегти рішучість у своєму погляді, попри роки життя. Нині, окрім акторської кар’єри, Сталлоне відомий також, як режисер та сценарист.

Як змінився Сильвестр Сталлоне?
Як змінився Сильвестр Сталлоне?

Ніколас Кейдж, 58 років

Трохи розбавимо цю підбірку зірок бойовиків, адже покажемо, як змінився Ніколас Кейдж, який здобув “Оскар” та “Золотий глобус” за зйомки в романтичній психодрамі “Покидаючи Лас-Вегас”.

Ніколас Кейдж в молодості й тепер
Ніколас Кейдж в молодості й тепер

Кіану Рівз, 58 років

Актора сміливо називають головним хіпстером 90-их. Кіану Рівз найбільш відомий виконанням головної ролі Нео в культовому фільмі “Матриця”. Нині актор продовжує грати в кіно, допоки фанати намагаються зрозуміти, як йому вдалося не постарішати за стільки часу.

Яким став Кіану Рівз?
Яким став Кіану Рівз?

Жан Рено, 74 роки

Після зйомок у фільмі “Леон” образ головного героя, що працював найманцем, став просто культовим у кінематографі. Також після цієї стрічки Жан Рено встиг знятися у таких фільмах: “Малятко з характером” і “В очікуванні Анни”.

Жан Рено раніше і тепер
Жан Рено раніше і тепер

Джон Траволта, 68 років

Танцюрист та співак, який встиг знятися у багатьох мюзиклах, усе ж таки відомий більшості своєю акторською грою у фільмі “Кримінальне чтиво”. Однак, життя Траволти склалося не найкращим чином: він пережив втрату дружини та сина, після чого в нього діагностували депресію. Проте, він не здався, попрацював над своїм станом та продовжив зйомку в кіно.

Яким став Джон Траволта?
Яким став Джон Траволта?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини