Переможниці “Холостяка”, які стали мамами: Даша Квіткова, Анна Козир, Саша Шульгіна та інші

Чудові жінки, які приходять на шоу "Холостяк", прагнуть знайти кохання. Проте, вони навіть не здогадуються, що після цього зможуть отримати значно більше — справжню сім'ю та народити. Кому з переможниць шоу так пощастило?

Цих чудових жінок точно об’єднують дві речі: перемога на романтичному шоу “Холостяк” та материнство. Дехто з них не продовжив своє майбутнє з колишнім холостяком, проте точно знайшла своє щастя. Хто ці зіркові матусі?

Даша Квіткова

Вона є однією з тих учасниць шоу “Холостяк”, яка не просто здобула перемогу, а й побудувала сім’ю з колишнім холостяком. У них з чоловіком Нікітою Добриніним чудові стосунки. Після того, як він вручив обручку Даші в фіналі проекту, пара більше не розлучалась.

Нині вони виховують сина.

Даша Квіткова з сином
Даша Квіткова з сином

Анна Козир

Вона стала переможницею третього сезону проекту “Холостяк”. Музикант встигла вперше народити дитину та навіть показала фото донечки після десяти днів від народження дитини. Новоспечене матір зізнається, що не може уявити свого життя без неї. Анна також активно ділиться світлинами зі своїм чоловіком, проте його імені так і не розголошує.

Нагадаємо, що в сезоні “Холостяка” Анна Козир стала обраницею пластичного хірурга Андрія Іскорнєва, проте в них не склалося. Після цього Андрій почав будувати стосунки з іншою учасницею проекту Іриною Скориковою, однак і вони не пробули разом довго.

Олександра Шульгіна

Переможниця першого сезону шоу “Холостяк” теж стала мамою. І хоч з першим холостяком проекту Максом Чмерковським у неї не склалося, проте вона має коханого чоловіка, якого не афішує, а просто називає Суперменом, та доньку.

Зазначимо, що Макс Чмерковський теж має свою родину.

Олена Ряснова

Вона перемогла в другому сезоні шоу, де отримала каблучку від Френсіса Метью. Проте, їхні стосунки тривали лише пів року, після чого вона пара розлучилася. Однак, нині Олена підприємець та працює в енергетичній сфері міжнародної площини. Також вона виховує доньку зі своїм коханим.

Олена Ряснова з донькою і чоловіком
Олена Ряснова з донькою і чоловіком

Іванна Гончарук

Переможниця восьмого сезону не змогла довго пробути зі співаком Рожденом, адже обидва були не готові до стосунків. Однак, наразі Іванна має чоловіка та сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини