Як склалася доля учасників шоу “Я соромлюсь свого тіла”: Ярослава Осипенко, Олександр Мурзин та інші

Шоу "Я соромлюсь свого тіла" не раз демонструвало неймовірні перетворення звичайних людей з незвичайними проблемами. Як склалася їхня доля після участі у проєкті?

Ярослава Осипенко

Ярослава звернулась з проблемою нижньої щелепи. Точніше, з її відсутністю. Справа в тому, що вона в минулому приймала багато заборонених препаратів, через які у неї згнила щелепа. Як зізналась дівчина, з 13 до 21 року вона приймала препарати різного типу. Вона змогла самостійно відмовитись від цього та відправилась на реабілітацію.

Нова щелепа дівчини – титановий протез, який вперше встановлювали в Україні. Після проєкту Ярославі зробили пророзицію, вона погодилась та вийшла заміж за Валентина, з яким познайомилась в реабілітаційному центрі, де пізніше почала працювати волонтером.

Ярослава до та після операції з сім'єю
Ярослава до та після операції з сім’єю

Олександр Мурзин

У хлопця було надзвичайно рідкісне генетичне захворювання – ектодермальна дисплазія. У нього не було майже ні одного зуба і надмірне потовиділення, що несло за собою погані наслідки. Температура тіла Саші було дуже великою.

“Всередині мене наче постійно бурлить лава”, – розповідав хлопець.

Хлопець перебуває у стосунках
Хлопець перебуває у стосунках

Це не є виліковною хворобою, але лікарі проєкту значно полегшили йому життя. Спочатку вставили зуби, а потім подарували йому термоодяг. Окрім цього, він пройшов місячне навчання у школі Ектора Хіменеса-Браво та навчився кондитерці. Зараз в нього перші романтичні стосунки в його житті.

Лариса Дятлюк

Після фантастичного перетворення жінка стала працювати нянею у дитячому садочку. Раніше вона не могла цього зробити через новоутворення на її голові. Вона 21 рік прожила з ним, поки, врешті-решт, не прийшла на проєкт. Тепер в неї лише невеличкий шрам і спогади на фотографіях.

Лікарі зробили неможливе з Ларисою
Лікарі зробили неможливе з Ларисою

“Я дуже люблю дітей, завдяки проєкту в мене почалось нове життя”, – щиро дякує Лариса.

Руслан Дорожок

Цей хлопець прийшов з проблемою з ногами – хвороба кришталевої людини. Він міг пересовуватись лише сидячи, тому що не міг розігнути свої ноги. Після проведення трьох операцій, він заново навчився ходити. Це зробило його найщасливішим у світі.

“В мене немає комплексів, я тепер повністю здорова людина, можу приїхати до дівчини, з якою познайомився. Це щастя”, – каже Руслан.

Руслан знову може ходити
Руслан знову може ходити

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини