Рубрики: Фото

Як виглядали зірки Кварталу 95 на зйомках легендарного серіалу “Слуга народу”: Кошовий, Кравець, Зеленський

У зйомках серіалу, що став невеличкою частиною реального життя українців "Слуга народу" знімались зірки з Кварталу 95. Як вони виглядали у серіалі - дивиться у статті.

“Слуга народу” – політичний сатиричний серіал, створений і реалізований режисером Олексієм Кірющенко і студією Квартал 95. Як виглядали головні зірки Кварталу і які ролі грали у цього знаменитому на всю Україну серіалі?

Євген Кошовий

Євген Кошовий та Мухін Іван

Євген Кошовий зіграв у серіалі роль Мухіна Сергія Вікторовича, який за сюжетом був міністром Іноземних справ в Україні. Був у фракції Голобородька і мав знайти спільну мову з жінкою Оленою. У другому сезоні на героя Кошового чекала відповідальна місія – зібрати саміт з членами Євросоюзу, але все пішло трішки не по плану. Також Сергій Вікторович у другому сезоні заговорив українською мовою.

Олена Кравець

Ольга Юріївна та Олена Кравець

Олена Кравець зіграла роль голови Національного банку України на ім’я Ольга Юріївна. За сюжетом у неї розгортається бурхливе особисте життя з героєм, якого зіграв Дмитро Суржиков. Так жінка опинилася в обіймах іншого чоловіка на знімальному майданчику.

Олександр Пікалов

Олександр Пікалов та Іван Скорик

Олександ Пікалов став одним з сценаристів серіалу і чітко пророблював образ свого героя – Міністра оборони. Як сказав сам Пікалов, прототипом героя став його військовий товариш, який був чесним військовим і не брав хабарів.

Володимир Зеленський

Василь Голобородько та Володимир Зеленський

Володимир Зеленський зіграв роль чесного президента України, що став ним за щасливим збігом долі. Його герой – Голобородько Василь, бореться із олігархами та вирішує злободенні пробеми. В ті часи, Володимир жартував, що якби був президентом, то Україна стала би другою Швейцарією, бо кожен чесний президент хотів би для країни саме такого економічного розвитку.

Поділитися