Рубрики: Фото

Нова Холостячка: колишня дружина Остапчука Христина Горняк показала, як виглядає її затишна квартира (ФОТО)

Христина Горяк переїхала та за чутками знайшла собі нового партнера після розлучення з Остапчуком, а тепер показує фото своєї нової квартири за кордоном.

Володимир Остапчук та Христина Горняк розлучилися відносно нещодавно, а Христина вже переїхала в іншу країну та знайшла собі нового чоловіка. Відомо, що Остапчук розійшовся з Христиною ще влітку. Пара ніяк не привітала одне одного з річницею і з безіменних пальців колишніх коханих зникли обручки.

Дівчина опублікувала декілька кадрів з своєї нової квартирки у Відні. Христина самостійно обрала місто, в яке захотіла переїхати, зараз вона сама орендує квартиру і живе недалеко від своїх подружок.

Щойно вона переїхала, то публікувала фото, як вона втомлена розбирає свої речі та облаштовує нове помешкання для себе.

“Першою справою, ми почали складати меблі”, – написала дівчина під одним з фото.

Втомлена Христина складає речі

На ньому вона сидить на підлозі у білій кофтині в чорну смужку, бежевих штанах і складає речі у шафу, яка вже була облаштована особистими речима Христини.

Після розлучення, Христина стала відкритішою для підписників у соціальних мережах. Вона розмовляє на відверті теми та сама дає приводи для чуток про свого нового партнера. Дівчина опублікувала фотографію в теплій леопардовій піжамі на своїй новій кухні, де готує сніданок. Але хто зробив це фото – залишається секретом.

Христина Готує сніданок на новій кухні

Володимир Остапчук також не пасе задніх. Чоловік також активно спілкується з прихильниками, публікує фото сніданків та особистого життя. Він поки не поспішає заводити собі нові стосунки. тому насолоджується набутим холостяцьким життям і допомагає Україні наблизитися до бажаної перемоги у небажаній війні, що влаштувала росія.

Поділитися