Змінився настільки, що вже й сам ходити не може: Басков вийшов на сцену під руки та з допомогою

Микола Басков змінився до невпізнання через хворобу. Відносно нещодавно він відвідав ток-шоу, до постав у новому вигляді, що фанати ледве його впізнали. А цього разу він не зміг сам вийти на сцену.

Фото з тим, як змінився Микола Басков, облетіли всю Мережу, адже тепер він виглядає не тим блакитнооким блондином, образ якого часто порівнюють з доволі негативним та самозакоханим принцом Чамінгом з мультфільму “Шрек” через їхню феноменальну схожість.

Нині актор помітно погладшав. Причиною цього називають його хворобу, що помітно проявилася протягом останнього часу. Це стало виразним після відвідин артистом ток-шоу. Тоді він обрав не дуже вдалий костюм білого кольору, що лише підкреслив зміни в зовнішньому вигляді зірки.

Як змінився Микола Басков
Як змінився Микола Басков

Раніше дружина шоумена Рустама Солнцева, яка лікар за освітою, сказала, просто поглянувши на фото, що найбільш імовірно нирки співака працюють не так, як слід.

Також про нездоровий вигляд та погане самопочуття Миколи Баскова часто почали говорити і його колеги по сцені.

Не зміг сам вийти на сцену

У сусідній країні дуже популярною до Нового року є щорічна програма “Блакитний вогник”, де перед святами знімаються безліч місцевих зірок.

Цього разу ведучим дійства став Микола Басков. Однак, як повідомляють медіа цієї країни, хвороба зірки погіршилась настільки, що він вже не може сам ходити. Це стало помітно, коли він вийшов на сцену з допомогою. Його тоді вели під руки.

Уже не той "натуральний блондин", що раніше
Уже не той “натуральний блондин”, що раніше

“Коли масовка сіла на власні місця, до глядачів з допомогою вийшов Микола Басков. Співака вели під руки, а на одну ногу виконавець узагалі кульгав. Було помітно, що кожен крок був для артиста значним випробуванням. На сцену Баскову допомогли піднятися, а от з місця він не зійшов”, – розповідають російські ЗМІ про Миколу Баскова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини