Рубрики: Фото

Василіса Фролова вперше показала свого чоловіка та розповіла, чим він займається: поїхала за ним в Дубай

Відома українська ведуча та модель Василіса Фролова рідко публікує фотографії зі своїм чоловіком. Але цього разу вона вирішила здивувати фанатів та поділилася їхньою світлиною.

На сторінці української ведучої та моделі Василіси Фролової майже не можна знайти світлини з її чоловіком Дмитром Котеленцем. Найбільше у своїй стрічці на сторінці в соціальній мережі Instagram зірка публікує фотографії зі свого насиченого життя та фото з їхньою дитиною.

Однак, цього разу в рубриці питання-відповідь, що Василіса Фролова провела у своїх інстаграм-сторіз, на питання про те, чи спілкується вона з батьком сина, модель подякувала, що підписники їй про це нагадали, і відповіла, що треба поспілкуватися. А проілюструвала цю жартівливу відповідь Фролова спільною фотографією з чоловіком та однорічним сином, які милуються заходом сонця.

Скріншот зі сторіз Фролової та фото її сина

Нагадаємо, що подружжя разом з сином Родіоном перебувають за кордоном, в ОАЕ. Вони виїхали ще в січні, тому що чоловік Фролової Дмитро Котеленець був переконаний, що відбудеться повномасштабне вторгнення на територію України.

Чим займається чоловік Фролової?

Наразі відома ведуча та модель Василіса Фролова втратила свій заробіток після 24 лютого, тому усю родину забезпечує її чоловік.

Обранець зірки Дмитро Котеленець уже шість років працює на одну з найбільших кінокомпаній у світі “Warner Brothers”. Весь цей час його місцем роботи було ОАЕ.

Василіса Фролова з Дмитром Котеленцем

Василіса Фролова також розповіла, що до цього її чоловік працював телевізійним продюсером, але, попри це, вони все одно не перетиналися:

“Узагалі дивно все вийшло, адже ми працювали паралельно на інших телеканалах. Він обіймав посаду комерційного директора на різноманітних каналах, і навіть на тих, де я працювала. Проте, ми з ним навіть не перетнулися, що дуже дивно”, – коментує зірка.

Нагадаємо, що стосунки пари почалися випадковим чином. Дмитро Котеленець допоміг перевезти Василісі Фроловій речі на квартиру після ремонту. Тоді в них відбувся інтимний зв’язок, після чого 43-річна ведуча завагітніла.

Поділитися