Не повірите своїм очам: як нині виглядає акторка, що зіграла Валіде Султан у “Величному столітті”

Турецька акторка Небахат Чехрі, що зіграла Валіде Султан у "Величному столітті" значно змінилася з віком. Шанувальники навіть зазначають, що вона ніби помолодшала.

Яскравого та самобутнього персонажа з такого ж турецького серіалу про Османську імперію “Величне століття” Валіде Султан пам’ятають усі. До знімання акторка Небахат Чехре, що зіграла цього персонажа в стрічці, займалася також співами та навіть моделінгом. Однак, усесвітню славу їй принесла саме гра в легендарному серіалі.

Коли на екранах виходило “Величне століття”, Небахат Чехрі було 67 років, а нині їй уже 78. І якщо за стільки часу інші її колеги помітно змінилися та трохи постарішали, вона навпаки помолодшала. Фанати по всьому світу дивуються тому, що акторка виглядає значно молодше навіть 67 років.

Валіде Султан з легендарного серіалу
Валіде Султан з легендарного серіалу

Який нині вигляд має Небахат Чехре?

Процес знімання культового серіалу про Османську імперію “Величне століття” припав на 2011-2014 роки. Тобто, коли фільмування закінчилось Небахат Чехре відсвяткувала ювілей — 70 років.

Акторка зіграла Валіде Султан, яка була матір’ю тодішнього правителя Османської імперії. Звісно, її персонаж поводився належним чином та мала просто неймовірно розкішний вигляд, а її мудрий, рішучий та суворий характер запам’ятався усім.

У реальності Небахат Чехрі зовсім інша – проста та усміхнена. Також вона любить фотографуватися та завжди рада шанувальникам і світлинам з ними.

Небахат Чехре в серіалі та реальності
Небахат Чехре в серіалі та реальності

У чому полягає секрет її молодості?

Зовнішність Небахат Чехрі зовсім не схожа на зовнішність майже 80-річної жінки. Вона виглядає щонайменше у двічі молодше. Через це поширилися чутки, що акторка зверталася до пластичних хірургів. Проте, вона заперечила ці домисли.

“Я не робила пластичні операції, для мене це вже пізно. Хто відвідує пластичного хірурга у 76 років?”, – прокоментувала Небахат Чехре.

Також акторку називають іконою стилю, а з цим важко не погодитись, зважаючи на її неймовірні образи, а сама зірка постійно відвідує модні покази та дорогі бутіки.

Небахат Чехре часто вражає шанувальників своїм стилем
Небахат Чехре часто вражає шанувальників своїм стилем

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини