Хюррем Султан з “Величного століття” показала своїх реальних дітей: не Міхрімах, а Лара і Лілі (ФОТО)

Вона стала справжньою богинею екрана, зачарувавши не лише султана, а мільйони глядачів по всьому світу. Нещодавно Мер'єм Узерлі показала, як виглядають її підрослі наступниці.

Талановита турецько-німецька акторка Мер’єм Узерлі поділилася рідкісними кадрами особистого життя. Зірка “Величного століття”, відома своєю роллю Хюррем Султан, вразила своїх шанувальників, поділившись на Instagram найтеплішими моментами, проведеними разом зі своєю родиною у Німеччині.

На світлих святкових кадрах знаменитість показала, як вона відсвяткувала Різдво разом зі своїми двома чарівними доньками — Ларою та Лілі. Судячи з усього, на знімках присутній також новий чоловік у її житті, ім’я якого наразі залишається секретом.

На фотографіях Мер’єм зі своїми принцесами в однакових теплих светрах, з малюнком у вигляді ельфа Санта-Клауса, додає атмосферу затишку та святковості. Мама та доньки радісно позують на тлі ялинки в обідках, створюючи моменти, які залишаться в їхній пам’яті на все життя.

Коли головна султанша світу народила своїх дочок?

У 2014-му селебріті народила свого первістка, а у січні 2021 року Мер’єм стала матір’ю вдруге, народивши маленьку принцесу. Хоча акторка досі тримає в таємниці ім’я свого нового коханого, вона активно ділиться радісними моментами материнства та сімейного щастя з фанатами.

Мер’єм Узерлі з Величного століття показала всіх своїх дітей

Варті відзначити, що батьком старшої дочки Узерлі, Лари, є турецький бізнесмен Джан Атеш. Хоча їхні стосунки завершилися скандалом у 2013 році, Мер’єм продовжує бути сильною та незалежною матір’ю для своїх доньок.

Ця тепла родинна історія, розкрита через фотографії, надихає та свідчить про те, що знаменитість — не лише талановита акторка, але і справжня мати, яка вміє знайти баланс між сімейним щастям та своєю кар’єрою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини