“Натхнення і радість”: акторка Ольга Сумська зворушила фанатів рідкісними теплими фотографіями з коханим

Відома українська акторка Ольга Сумська вразила шанувальників теплими сімейними світлинами зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком, які вони зробили по дорозі додому.

Ольга Сумська відома своїм майстерним талантом акторки, яка успішно проявляє себе не тільки на сцені улюбленого театру, а й на екранах у різноманітних кінострічках. А її історія кохання з колегою по фаху вражає шанувальників і нині. Тому кожна їхня спільна поява чи фотографія забирають безліч уваги.

Ольга Сумська з Віталієм Борисюком у молодості
Ольга Сумська з Віталієм Борисюком у молодості

Нове атмосферне сімейне фото Сумської та її чоловіка

Нещодавно відома українська акторка Ольга Сумська опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з коханим чоловіком Віталієм Борисюком.

Тоді щасливе подружжя поверталося з репетиції вистави “Повернення блудного сина” та застало так звану золоту годину (час, коли сонце сідає та встає, а його світло по-особливому падає на людину, створюючи “золотий” ефект на шкірі).

Ольга Сумська в описі під дописом також поділилася, що театр рятує її від розпачу та надає сил жити й рухатись далі. А після репетиції вона відчула наповненість та життєрадісність.

Акторка обрала для себе зручний образ у вигляді зеленого худі, який доповнила бежевою курткою та відсутністю макіяжу на обличчі. Її чоловік підібрав схожий образ та доповнив своє темно-червоне худі курткою молочного кольору.

Сімейне фото Ольги Сумської з чоловіком
Сімейне фото Ольги Сумської з чоловіком

Шанувальники в коментарях під дописом почали розхвалювати подружжя, яке разом уже 25 років, та писати про їхню красу:

  • “Чудова пара!”.
  • “Неймовірно красива. Файна, файна”.
  • “Національна красуня! Саме так хочеться Вас назвати!”.

Також фанати подружжя акторів у коментарях закликають поставити виставу в багатьох містах не тільки Україну, а й світу:

  • “Чекаємо в Празі!”.
  • “На жаль, у Миколаєві вистави не буде. У нас тут свої “спектаклі” (жартую про світло, воду. Як сьогодні без жартів жити?!)”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини