Рубрики: Фото

16-річна донька Фреймут носить одяг більшого розміру, ніж ведуча: як сьогодні виглядає британка Злата Мітчелл

В Ольги Фреймут є старша донька Злата Мітчел, яка проживає в Америці. Вона любить привертати увагу своїми світлинами в соціальних мережах. Однак, як нині виглядає 16-річна Злата?

У відомої телеведучої та фахівчині з етикету Ольги Фреймут є старша донька Злата Мітчел, яка наразі проживає у США. У дівчині течуть галицька та шотландська кров від зіркової матері та її батька, що проживає у Лондоні.

Своє навчання в американському інтернаті дівчина активно поєднує з вечірками до пізньої ночі, зустрічами з друзями та романтичними стосунками зі своїм хлопцем. Часто Злата Мітчелл публікує світлини, де позує доволі відверто та хизується своїми формами. За це 16-річна дівчина неодноразово наривалася на шквал критики від підписників та шанувальників зіркової мами.

Як виглядає Злата Мітчелл?

Хоч більшість фото у профілі Злати Мітчелл в соціальній мережі Instagram доволі відверті чи проредаговані, можна знайти світлини, де дівчина без макіяжу та постає у природній красі. На цьому фото дівчина в худі та з густими бровами, які красиво підкреслюють її очі.

Фото, де вона без косметики, Злата опублікувала в дописі про Україну, де зазначила, що має жагу повернутися додому.

Злата Мітчелл без макіяжу

Проте, більшість світлин на сторінці дівчини трохи інші. Наприклад, однією із перших фотографій у її інстаграм-профілі можна помітити фотографію у сміливій рожевій мініспідниці. Тоді дівчина влаштувала собі фотосесію на балконі з дзеркалом. А свій образ доповнила чорною кофтинкою, яка так само біла по фігурі доньці Ольги Фреймут.

Донька Ольги Фреймут у мініспідниці

Також фотографією, яка привернула увагу багатьох фантів і викликала бурю емоцій у коментарях була світлина, де доволі добре помітні форми дівчини в обтислому чорному топі. Тоді Злата Мітчелл подорожувала до Мексики.

Фото Злати з подорожі в Мексику
Поділитися