Скромність – це нудно: найяскравіші образи зірок, які дітям краще не показувати – Лобода, Дорофєєва та інші

Зірки дійсно вміють дивувати. Хтось воліє вражати прихильників своєю екстравагантною поведінкою, а комусь просто достатньо скоротити довжину сукні чи спідниці до так званого максимального мінімуму

Українські та світові зірки часто полюбляють продемонструвати переваги своєї фігури. Знаменитості обирають яскраві та іноді навіть екстремально короткі вбрання для відвідування світських заходів. Велика підбірка найсміливіших нарядів зірок.

Світлана Лобода

Лобода у чорній шкіряній сукні
Лобода у чорній шкіряній сукні

Світлану Лободу майже ніколи не побачиш у довгих “консервативних” нарядах. Співачка завжди обирала вбрання короткої довжини. Такий стиль став характерною рисою її сценічного образу та швидко запам’ятався всім шанувальникам. Варто зазначити, що зірці дуже пасують подібні наряди.

Тіна Кароль

Українська співачка підкорила фанатів рожевою сукнею
Українська співачка підкорила фанатів рожевою сукнею

А ось Тіну Кароль набагато частіше можна побачити в сукнях середньої довжини та нижче. Втім, іноди знаменитості хочеться поекспериментувати зі своїм стилем. Тоді вона одягає коротші спідниці чи сукні та буквально спричиняє фурор у мережі.

Надя Дорофєєва

Дорофєєва у неймовірній чорній сукні з ефектом прозорості
Дорофєєва у неймовірній чорній сукні з ефектом прозорості

В одному з інтерв’ю українська співачка зізналась, що найбільше в житті їй соромно за відверті образи часів діяльності гурту “Время и Стекло”. Хоча зараз стиль знаменитості сильно змінився, Дорофєєва все ще полюбляє носити сукні. Іноді зірка одягає вбрання довжини міні.

Ані Лорак

Співачка в шикарній чорній сукні
Співачка в шикарній чорній сукні

Коко Шанель сказала, що в гардеробі кожної жінки має бути маленька чорна сукня. Втім, легендарна кутюр’є не уточнила, наскільки “маленькою” все-таки має бути наряд. Втім, це не так важливо, адже з ідеальними параметрами Ані Лорак, їй пасуватиме будь-яка довжина.

Кендалл Дженнер

Модель у сукні ідеального кольору
Модель у сукні ідеального кольору

Американську модель також часто можна помітити у нарядах екстремально короткої довжини. І це не дивно, адже Дженнер має такі параметри, з якими не носити подібне вбрання – це просто злочин.

Дженніфер Лопес

Співачка та актриса у червоній сукні
Співачка та актриса у червоній сукні

Ця червона сукня у поєднанні з чорними ботфортами спричинила неймовірний шквал емоцій зі сторони шанувальників. Красуня Дженніфер Лопес продемонструвала свою гарячу натуру у сукні вогняного кольору. Знаменитості вдалось зробити цей образ одночасно небезпечно сміливим та не вульгарним.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини