Рубрики: Фото

Зірки, яким “хлопчача” стрижка пасує набагато більше за жіночні локони: Кравець, Приходько, Кароль та інші

Стрижка може кардинально змінити зовнішність людини – комусь більше пасує довге волосся, а хтось виглядає більш харизматично з коротким. Кому з відомих зірок краще не відрощувати локони?

Стрижка та правильна укладка можуть змінити людину буквально до невпізнання. Так, одним більше пасує довге волосся ледве не до п’ят, а іншим набагато краще, коли їхнє обличчя відкрите. Часто короткі зачіски називають хлопчачими, втім ці зірки довели, що жінкам коротке волосся пасує не менше, ніж чоловікам.

Олена Кравець

Українська актриса зі своїм найкоротшим волоссям

Олену Кравець без сумнівів можна зарахувати до числа найефектніших білявок країни. Талановита гумористка одного разу вирішила підстригти волосся екстремально коротко. Кравець не прогадала!

Анастасія Приходько

Насті Приходько однаково пасує і довге, і коротке волосся

Українська співачка та громадська діячка доволі довго носила коротке волосся. Варто зазначити, що саме коротка довжина підкреслювала сильний характер знаменитості та робила її образ особливо ефектним.

Тіна Кароль

Співачка має особливу харизму з коротким волоссям

Усі звикли бачити Тіну Кароль з ідеальними білявими локонами, які спадають на її плечі в ідеальній укладці. Втім, таку довжину волосся знаменитість мала не завжди. Тіна Кароль з коротким волоссям сприймається особливо екстравагантно.

Одрі Тоту

Актриса помолодшала на очах з короткою зачіскою

Французька зірка кінематографу буквально скинула з себе зайві 10 років, коли зробила коротку стрижку. Річ у тім, що волосся закривало витончені риси зовнішності Одрі Тоту.

Шарліз Терон

Американська актриса з короткою стрижкою

Здавалось, що Терон не могла стати ще красивішою, але актриса зробила коротку стрижку. Знаменитості безперечно більше пасує коротка довжина волосся, адже саме так відкривається вид на її ідеальну зовнішність та неземну красу.

Ані Лорак

Образ співачки в одному з кліпів

У відомої співачки завжди було довге волосся, втім втриматись від експериментів буває важко навіть найсильнішим. Саме з такою зачіскою знаменитість знімалась в одному зі своїх кліпів.

Моніка Белуччі

Коротка стрижка актриси

Італійська актриса підкорила світ кінематографу не лише своєю майстерністю, а й неймовірною красою. Важко сказати, що саме з коротким волоссям вона виглядає набагато краще, адже здається, що знаменитості пасує все!

Поділитися