Хоче бути 1 в 1: дівчина зробила 17 операцій і перевтілилася в Русалоньку Аріель — як виглядає копія мультяшки

Ми всі маємо улюблених персонажів з мультфільмів, кіно чи книг. Однак, іноді захоплення чи фраза "яка вона класна" може перерости в бажання стати максимально схожою. Як і сталося з цією дівчиною зі Швеції.

Іноді дитячі захоплення не покидають нас і в старшому віці, коли, здавалось, ми вже подорослішали, а минуле маємо залишити в минулому. Тоді прив’язаність до кумирів може стати колосальною, а бажання бути схожими на них більш реальним та можливим. Так сталося з дівчиною зі Швеції Піксі Фокс, якій дуже сподобався образ Русалоньки Аріель.

Тоді дівчина звернулася до пластичних хірургів 17 разів, аби кардинально змінитися та нагадувати улюблений образ.

Якою стала дівчина після 17 пластичних операцій?

Спершу Піксі Фокс хотіла бути максимально схожою на іншого персонажа мультиків Джессіку Реббіт, яка відома своїм красивим образом співачки. Проте, потім Піксі Фокс почала більше захоплюватися Русалонькою Аріель.

Дівчина вагалася, чи обрати Джессіку Реббіт, чи Русалоньку Аріель
Дівчина вагалася, чи обрати Джессіку Реббіт, чи Русалоньку Аріель

Аби стати максимально схожою на цього персонажа мешканка Швеції зменшила розмір талії, позбулася шести ребер, збільшила розмір губ та грудей. Однак, ці 17 пластичних операцій ледве не коштували дівчині життя.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Піксі Фокс відверто ділиться перед шанувальниками, що персонажі мультфільмів створили ідеалізований образ жінки, який вона хоче мати.

“Я прагну мати тонку талію, дупу, великі груди та очі і дійсно миле обличчя”, – розповідає дівчина.

Піксі Фокс після 17-и операцій
Піксі Фокс після 17-и операцій

Реакція соціальних мереж

Більшість фанатів дівчини просто в захваті від її перевтілення та нового образу. Однак, значна частина підписників та користувачів Мережі ділиться, що таке бажання переробити себе не цілком здорове.

Життя та вигляд Піксі нині

Після операції, коли Піксі Фокс хотіла зменшити талію до 35 см, шведка вирішила зав’язати з хірургічними змінами у своєму тілі. Річ у тому, що тоді щось пішло не так під час п’яти годин роботи. Результатом стало те, що дівчина провела в комі 7 днів.

Після цього дівчина вирішила повернутися у форму самостійно. Єдині рази, коли Піксі відвідувала пластичних хірургів, стали прохання зменшити розмір грудних імплантів та губ.

Піксі Фокс до та після повернення у форму
Піксі Фокс до та після повернення у форму

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини