Рубрики: Фото

Даша Квіткова після розриву з Нікітою Добриніним поїхала відпочивати на Мальдіви з чоловіком мрії: перші кадри

Відома українська блогерка та бізнесвумен показала перші кадри зі свого тропічного відпочинку. Даша Квіткова поїхала з зимового Києва та ніжиться на мальдівських пляжах

Нещодавно мережу сколихнула несподівана новина про розлучення однієї з найміцніших молодих пар українського шоубізнесу. Даша Квіткова та Нікіта Добринін були єдиною парою в історії реаліті-шоу “Холостяк”, які не просто залишились після фіналу проєкту разом, а й змогли побудувати щасливу родину.

Проте, навіть у найміцніших стосунках іноді стаються події, які призводять до розлучень. Даша Квіткова наполегливо просить своїх шанувальників з повагою та розумінням ставитись до їхнього з Добриніним розлучення. Зірка розповіла всі деталі в інтерв’ю для Маші Єфросиніної, тому зараз закрила цю тему.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін з проєкту Холостяк-9 більше не разом

Натомість українська блогерка та бізнесвумен взяла чоловіка своєї мрії, сина Лева, та вирушила з хлопчиком на відпочинок. Зіркові мама та син полетіли на Мальдіви, кадри звідки зірка нещодавно показала.

Квіткова на Мальдівах

На особистій сторінці відомої української блогерки з’явились перші кадри з відпочинку на Мальдівах. Знаменитість показала затишні курортні фото на пляжі, біля басейну та на тлі красивого заходу сонця. Раніше Даша Квіткова називала причину, за якою вирішила полетіти на відпочинок – зірка хотіла, щоб її син покупався в теплому океані.

Даша Квіткова показала фото з відпочинку з сином

Варто зазначити, що на райські острови знаменитість полетіла не лише з сином, а й з близькою подругою своєї мами Олею. В Інстаграм-історії Даша Квіткова розповіла, що раніше з її мамою працювало дві Олі, які знають її з 9-річного віку. Таким чином, жінки стали Квітковій буквально рідними людьми, які зараз дуже сильно допомагають їй з Левом.

Квіткова показала кадри на Мальдівах

Одна з Оль цього разу склала компанію Даші Квітковій. Знаменитість розповіла своїм фанатам, що повністю оплатила поїздку на трьох.

Даша Квіткова полетіла з сином на Мальдіви

Наразі знаменитість релаксує на березі океану, читає свою улюблену книгу “Радикальне прощення”, намагається зібрати думки докупи та приділяє весь вільний час своєму синові Леву.

Поділитися