Рубрики: Фото

Могла б стати свекрухою Олі Цибульської: як виглядає та чим займається мама Дзідзьо, яку він ховає від публіки

Михайло Хома, якого більше знають за псевдонімом Дзідзьо, нещодавно показав найріднішу людину у своєму житті. Колишня дружина знаменитості відреагувала на фото жінки

Відомий український артист Михайло Хома прославився в Україні під сценічним псевдонімом Дзідзьо. Знаменитість здобув особливу славу у складі однойменного гурту, а творить співак у напрямку попмузики. Крім основної професійної діяльності артист веде особистий блог. Там Михайло Хома нещодавно привітав найголовнішу людину в житті, маму, з днем її народження.

Артист показав шанувальникам фото своєї неньки.

Як виглядає та чим займається мама Дзідзьо

Нагадаємо, що артист народився у селі Бортники. Батько знаменитості є ветеринаром, а ось мама, Галина Янівна, – технолог друкарської поліграфії.

В описі до нової публікації знаменитість залишив ніжні слова з побажаннями найголовнішого – мирного неба над головою.

Мамо, ріднесенька з днем народження! Здоров’я, перемоги та миру! Дякую вам за життя! Хай здійсняться бажання!

– привітав свою маму з днем народження Михайло Хома.

У коментарях до нової публікації знаменитості та зіркові колеги Дзідзьо доєднались до привітань мами артиста. Так, наприклад, усього найкрщагого Галині Янівні побажали Оля Цибульська, Олександр Пономарьов, ведучий Олексій Суханов, та навіть колишня дружина артиста, співачка Славія.

Відомий український співак Михайло Хома зі своєю мамою Галиною Янівною

Якщо враховувати, що раніше навколо Михайла Хоми та його колеги Олі Цибульської витало чимало чуток про ймовірний роман, то багато шанувальників назвали б маму Дзідзьо рідною людиною і для його подруги. Хоча в реальному житті у зіркових колег є своя сімейна історія, насправді вони дуже близькі – принаймні на сцені.

Саме з цієї причини маму Михайла Хоми можна назвати сценічною свекрухою тої, з ким стостунки йому приписували неодноразово.

Поділитися