Рубрики: Фото

Першій та останній випуск ТСН: як за багато років змінились Алла Мазур, Соломія Вітвіцька й інші зірки “1+1”

Чимало українських ведучих здобули популярність на "ТСН". Пригадуємо, як виглядали зірки 1+1 у найперший свій випуск і в один з останніх – вони змінились до невпізнання

Сьогодні на українському телебаченні важко знайти новинне шоу, яке б мало вищі рейтинги та більші перегляди, ніж ТСН. Саме на телеканалі “1+1” чимало телеведучих здобули всеукраїнську популярність та стали найбільш впізнаваними зірками телебачення. Дехто з зірок працює на ТСН понад 10 років, а хтось – більш ніж 20. Пригадуємо, як виглядали ведучі у перший випуск і в один з останніх.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька тоді та зараз

Відома українська телеведуча працює кореспонденткою на телеканалі “1+1” з 2008 року. За три роки до цього зірка була репортеркою на “5 каналі”, але найбільшу популярність та визнання їй принесла посада ведучої в “ТСН. Особливе”. Варто зазначити, що за 15 років роботи на “плюсах” Соломія Вітвіцька не сильно змінилась, втім зірка стала куди більшим професіоналом.

Алла Мазур

Алла Мазур тоді та зараз

Вперше у кадр ТСН легендарна телеведуча увійшла 1997 року – Алла Мазур стала найпершою в історії новинного шоу ведучою. За 26 років роботи на українському телебаченні знаменитість пережила чимало подій, серед яких – смілива боротьба з онкологією, в якій зірка здобула перемогу. За ці роки Алла Мазур помітно змінилась на краще.

Лідія Таран

Лідія Таран тоді та зараз

Відома українська телеведуча – не лише професійний журналіст, а й цікава особистість, тендітна жінка та любляча мама. Вперше у студії ТСН знаменитість з’явилась 2009 року. Сьогодні ж Лідія Таран дистанційно працює кореспонденткою, адже через повномасштабну війну перебуває у Франції. Втім, про колег і улюблену роботу зірка не забуває.

Марічка Падалко

Марічка Падалко тоді та зараз

Смілива й професійна українська телеведуча працює в студії ТСН понад 20 років. Вперше до редакції зірка зайшла наприкінці червня 2002 року – відтоді знаменитість не полишає улюбленої роботи. Разом з колегами та відданими глядачами Марічка Падалко пройшла чимало історичних державних подій.

Поділитися