Рубрики: Фото

Теща Юрія Горбунова святкує день народження: як виглядає мама Катерини Осадчої, яка вже давно бабуся

Відома українська телеведуча Катерина Осадча мило привітала найріднішу у світі людину з її днем народження. Знаменитість показала, як мама змінилась за останній рік

Одна з головних зірок українського телебачення Катерина Осадча завоювала серця сотні тисяч українців своїм талантом, яскравою усмішкою та приємною епатажністю. Сьогодні, як і багато інших українців, знаменитість займається волонтерською й благодійною діяльністю. Втім, поміж усіма турботами, включно з вихованням двох маленьких дітей, зірка знаходить час для найголовнішого – батьків.

Сьогодні, 27 лютого, свій день народження святкує мама Катерини Осадчої. Про важливий день зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість чуттєво привітала свою матір та опублікувала її фотографії. Відома українська ведуча показала, як за рік змінилась найрідніша людина.

Катерина Осадча зі своєю мамою та сином

В особистому блозі знаменитість звернулась до своєї мами, мило привітавши її з днем народження. Катерина Осадча зазначила, що торік вони з сім’єю загадували, аби наступне 27 лютого святкувати мамин день народження під мирним небом, втім, на жаль, все не сталось так швидко, як того б хотілося. Проте, додала Осадча, сьогодні всі з надією та вірою дивляться у майбутнє.

Я щороку пишу, що хочу мати таку саму ж жагу до життя, красу і молодість, як мама… сподіваюсь, що цей ген в мене є

– звернулась Катерина Осадча до мами.

Відома українська ведуча зауважила, що не знає, чи матиме трьох онуків, але точно хоче стати такою ж самою енергійною та життєрадісною бабусею, якою є її мама. Наостанок зірка побажала мамі якнайшвидшої перемоги, а все інше, додала Осадча, вони легко досягнуть разом.

Катерина Осадча показала свою маму, яка тримає на руках онука

У коментарях до привітань доєднався чоловік Катерини Осадчої Юрій Горбунов. Шоумен привітав тещу з її особливим днем, побажав усього найкращого й зазначив, що вона – велика молодець.

До слова, минулого року Катерина Осадча з об’єктивних причин публічно не вітала свою маму.

Поділитися