Рубрики: Фото

З пірсингом, тату і яскравим макіяжем: як виглядають доньки Олени Кравець, Ольги Фреймут і Олі Полякової

Яскраві й талановиті українські зірки виховують таких самих екстравагантних й артистичних дітей. Як зараз виглядають доньки Олени Кравець, Ольги Фреймут й Олі Полякової?

Відомі українські зірки можуть похвалитись не лише успішною кар’єрою й професійною діяльністю, але й успіхами в особистому житті. Пропонуємо поговорити про тих, хто назавжди зламав стереотип, що поєднувати роботу з сім’єю не можна.

Доньки Олі Полякової

З початку повномасштабної війни в Україні доньки відомої співачки Олі Полякової мешкають за кордоном. Старша донька зірки Маша вже закінчила школу та влітку 2022 року вступила до музичної академії у Великобританії. Дівчина відрізняється особливою харизматичністю й любов’ю до експериментів з зовнішністю. Яскравий колір волосся, пірсинг і сміливий макіяж – це все про Машу Полякову.

Як виглядає старша донька Олі Полякової Маша

Молодша донька зірки Аліса нині також мешкає за кордоном. У Великобританії дівчинка вчиться у престижному інтернаті. На відміну від своєї старшої сестри Аліса є набагато спокійнішою. До слова, раніше Оля Полякова зізнавалась, що її молодша донька – серйозна людина, яка до того ж вдома вчить усіх української мови.

Старша донька Олени Кравець

Старша дитина відомої української гумористки живе самостійним життям ще з 15 років. Тоді Олена Кравець зі своїм чоловіком допомогли дівчині переїхати в окрему квартиру, по сусідству з їхніми друзями. Сьогодні дівчина навчається в одному зі столичних університетів, а у вільний час захоплюється танцями в стилі “фрістайл”.

Старша донька Олени Кравець з Кварталу 95

Марія Кравець зовнішністю вдалась у свою зіркову маму. Талант й артистичність дівчина ж успадкувала від обох батьків. До слова, донька Олени Кравець має доволі багато татуювань.

Донька Ольги Фреймут

Шанувальники однієї з найвідоміших українських журналісток і телеведучих Ольги Фреймут знають її старшу доньку як сміливу та екстравагантну дівчину. Злата Мітчелл живе та навчається за кордоном, у Великобританії. Дівчина також часто буває у США.

Як виглядає старша донька Ольги Фреймут

Злата також займається танцями, а раніше навіть брала участь в українському телепроєкті “Танцюють всі”.

Поділитися