Рубрики: Фото

Схудла на 30 кілограмів, але знову набрала: як зараз виглядає та скільки важить солістка гурту Kazka Заріцька

Відома українська співачка з популярного гурту Kazka розповіла про стан своєї фігури зараз. Олександра Заріцька зізналась, що після екстремального схуднення на 30 кілограмів знову набрала вагу

Олександра Заріцька здобула свою популярність у складі відомого українського гурту Kazka. Окрім основної професійної діяльності, знаменитість також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де й розповідала своїм шанувальникам про процес схуднення. Втім, зізналась нещодавно знаменитість, вона знову трішки набрала вагу.

Про це Заріцька розповіла в ефірі телеканалу “1+1” у програмі “Життя відомих людей”. Знаменитість розповіла, що за останній рік вона набрала 4 зайві кілограми, але вже активно тренується, аби скинути їх. Зірка зізналась, що прагне повернутись до тієї фізичної форми, яку мала 2021 року – після свого неймовірного схуднення на 30 кілограмів.

Олександра Заріцька зізналась, що за останній рік набрала 4 кілограми

Нагадаємо, що відома українська співачка наприкінці жовтня 2021 року ділилась історією про те, як їй вдалось схуднути. Восени позаминулого року зірка спершу втратила 20 кілограмів, а потім попрощалась ще з 10 зайвими кіло. Допомогли Олександрі Заріцькій у цьому танці. Тоді співачка брала участь у відомому українському шоу “Танці з зірками”.

За особистим зізнанням артистки, 20 кілограмів, які вона тоді скинула, заважали їй вільно танцювати. Після першого етапу схуднення Заріцька не зупинилась і продовжила працювати над власною фігурою, адже, зізналась, після завершення телешоу бажала продовжувати займатись танцями.

Як виглядає Олександра Заріцька з гурту Kazka сьогодні

На початку січня 2022 року знаменитість дала інтерв’ю для українського телешоу “Неймовірна правда про зірок” на СТБ. Тоді Олександра Заріцька зауважила, що вона не любить питання про конкретні цифри, втім зазначила – загалом за рік вона втратила 30 кілограмів. На початку минулого року співачка повернулась до танців, у день вона танцювала по три-чотири години.

Поділитися