Рубрики: Фото

П’ятеро рідних і один названий: як виглядають усі діти колишнього чоловіка Лідії Таран Андрія Доманського

Колишній чоловік відомої української телеведучої Лідії Таран Андрій Доманський виховує п'ятеро рідних дітей. Крім того, знаменитість є батьком названого сина Артема

За своє життя відомий український шоумен офіційно був одружений двічі, а його цивільний шлюб з Лідією Таран свого часу став одним з найобговорюваніших. Разом з бурхливим професійним життям чоловік завжди мав неймовірно насичене особисте. У трьох серйозних стосунках з жінками свого серця чоловік став батьком шість разів. Пригадуємо, як виглядають всі його діти.

Діти Андрія Доманського

Вперше відомий український шоумен став чоловіком ще у студентські роки. Тоді юний Доманський закохався в Юлію, яка майже одразу після весілля народила їхнього спільного первістка. Через чотири роки після народження найстаршого сина Василя Андрій та Юлія стали батьками вдруге. Цього разу в сім’ї народилась донька Лада.

Зліва направо – син Василь, пасинок Артем, Андрій Доманський, донька Лада

Оскільки кар’єра Андрія Доманського поступово ставала успішною, чоловік все частіше їздив з робочих питань до столиці, залишаючи дружину саму з дітьми. У цей момент шлюб почав тріщати, а колись закохані й захоплені одне одним люди стали чужими. “Гостроти” ситуації додав той факт, що в столиці чоловік закрутив роман з Лідією Таран.

У цьому союзі на світ з’явилась єдина донька Лідії Таран і друга дівчинка Андрія Доманського. Василина сьогодні живе та навчається за кордоном. Втім, до 24 лютого 2022 року дівчина активно спілкувалась зі своїм татом і дружила з усіма своїми братами й сестрами.

Донька Андрія Доманського Василина

Після розлучення з Лідією Таран Андрій Доманський почав зустрічатись з жінкою, яка стала його другою офіційною дружиною. Сьогодні закохані вже 11 років разом і виховують двох спільних доньок, Кіру та Віру, а також сина Марини Доманської від колишнього чоловіка.

Всі діти Андрія Доманського, крім наймолодшої Віри
Донька Доманського Віра

Варто зазначити, що всі діти перебувають у хороших стосунках, зокрема, завдяки старанням свого батька. Андрій Доманський завжди намагався проводити якомога більше часу з нащадками й збирати їх відпочивати разом.

Поділитися