Рубрики: Фото

Катя Осадча, Тіна Кароль, Лідія Таран і Оля Цибульська мають рідних братів: як виглядають родичі зірок

У житті кожної людини має бути той, кому можна довірити абсолютно всі свої секрети. У деяких таким надійним плечем є рідні брати та сестри. Хто з відомих українських зірок має братів чи сестер?

Представники шоубізнесу давно звикли до того, що шанувальники стежать буквально за кожним їхнім кроком. Саме тому бажання фанатів дізнатись якомога більше про сім’ю та минуле своїх кумирів не викликає ніякого подиву. Як виглядають ті, хто, у порівнянні зі своїми родичками, ведуть абсолютно непублічне та спокійне життя?

Брат Каті Осадчої

Епатажна українська телеведуча не дуже любить розповідати про свою родину. Втім, цьогоріч зірка вирішила публічно привітати свого молодшого на декілька років брата з днем народження. Так, Катерина Осадча вперше показала Володимира.

Як виглядає молодший брат Катерини Осадчої

Зірковий родич професійно займається спортом вейксерфінгом, а також працює з дітками – вчить їх ставати на дошку. Брат Катерини Осадчої працює та живе на декілька країн, серед яких Швейцарія, ОАЕ та Україна.

Брат Олі Цибульської

Відома українська співачка має молодшого брата Сергія Цибульського. До початку повномасштабної війни зірковий родич займався власним бізнесом – в українській столиці чоловік мав власний автомобільний салон. Втім, як і багато інших громадян, після 24 лютого 2022 року Сергій Цибульський почав займатись волонтерством.

Оля Цибульська зі своїми батьками та братом

Наприкінці минулого року стало відомо, що молодший брат Олі Цибульської перебуває під слідством за свою волонтерську діяльність. Українська артистка не розкриває деталей справи, проте зазначає – річ у застарілому законодавстві.

Брат Лідії Таран

Відома українська телеведуча ніколи не розповідала про свою родину й не показувала шанувальникам брата. Лише після початку повномасштабної війни зірка українського телебачення похизувалась братом, на ім’я Макаром. До слова, Лідія Таран дуже схожа на свою рідну людину.

Лідія Таран зі своїм старшим братом Макаром

До 24 лютого 2022 зірковий брат понад 20 років викладав в університеті та вивчав безліч мов. Втім, з початком повномасштабної війни Макар поставив життя на павзу та пішов служити в українську армію.

Брат Тіни Кароль

Тіна Кароль зі своїм братом і мамою

Українська співачка має старшого на чотири роки брата Станіслава. Тіна Кароль не є любителькою ділитись інформацією особистого характеру, тому й про брата знаменитості почути можна не багато. Так, Станіслав Ліберман проживає у Києві, де працює адвокатом та володіє власною юридичною фірмою.

Поділитися