Як виглядають дві дружини Олега Ляшка: Тетяна Юзькова і Росіта Сайранен – повні протилежності

Олег Ляшко — непересічний політик. Дізнайтеся все про його особисте життя та жінок, які вирішили пов'язати з ним своє життя. Всі подробиці у матеріалі.

Олег Ляшко. Герой цього матеріалу завжди вирізнявся на фоні всіх представників політичної арени: чого тільки варті вила та крилаті вирази про “скотиняку”. Образ собі він створив і дійсно не пересічний, але прихильників цікавлять не лише його здобутки в урядовому кварталі, а й особисте життя.

Що відомо про шлюб Олега Ляшка?

Колишній кандидат у Президенти України мало говорить про свою родину, проте, команді сайту “Добрі новини” стало відомо, що він був одружений двічі.

Відомості про його першу обраницю — дуже туманні. Відомо, що її ім’я — Тетяна Юзькова, і вона 1963-го року народження. Батько жінки мав чималий вплив і навіть очолював Конституційний суд України.

Як виглядають дві дружини Олега Ляшка

Як зав’язалися ці стосунки, скільки точно вони тривали та чому розпалися — загадка і до сьогодні.

А ось про другу кохану Олега Валерійовича відомо більше. Вона має красиве нетипове ім’я — Росіта. Узаконили свої стосунки політик зі своєю милою у 2018-му році, хоча до цього мали просто цивільний шлюб.

Як виглядають дві дружини Олега Ляшка

Цікава історія сталася з політиком у цих відносинах: виявляється його обраниця стала вагітною у 50 років. Дізналися прихильники знаменитості про це з фото у мережі, на якому пані Ляшко при надії вигулювала собак. У 2020-му році на світ з’явився маленький Олександр Олегович, який став справжньою розрадою для популярного батька.

На відміну від знаменитості, його родина не така публічна, а за кількістю згадувань у мережі, їм голову сімейства і не наздогнати.

Нагадаємо, що в Олега Ляшка є старша дочка. Є інформація, що політик її удочерив.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини