Де навчаються діти українських політиків з минулого: Юлії Тимошенко, Арсенія Яценюка і Олега Ляшка

Які ВНЗ для своїх дітей обрали ті, кого ми звикли бачити у передвиборчих рекламах та на постерах? Чи лишив хтось з політиків свого сина чи дочку навчатися в Україні? Про все це дізнайтеся у матеріалі.

Граніт науки для декого може стати абсолютно недешевим заняттям і діти українських політиків це дуже добре знають. Батьки потурбувалися про те, аби їхні нащадки здобували знання у кращих, на їхню думку, навчальних закладах.

Так, Юлія Тимошенко відправила свою дочку Євгенію у Британію. Вивчала молода наступниця головної жінки при владі, політику та філософію. А закінчила дівчина Лондонську школу економіки. До речі, у неї і вдома було потужне підґрунтя, аби вдатися у ці науки, адже вже у 2006-му брала участь в агітаційній компанії партії своєї мами, а до цього виходила на майдан під час Помаранчевої революції.

Де навчаються діти українських політиків з минулого

Дуже туманною здається інформація про навчання дочки соратника Юлії Володимирівни, Арсенія Яценюка. Христина, так звати дівчину, вивчала грамоту у школі з поглибленим вивченням англійської. У вільний час займалася музикою. Згодом, коли учениця вже випускалася, стало відомо, що 11-й клас закінчувала у престижній школі №89, що на Печерську. А ось у базі абітурієнтів до українських ВНЗ, у її випускний 2016-й рік пані Яценюк не було.

Де навчаються діти українських політиків з минулого

Ще менше інформації про дітей Олега Ляшка. Політик завжди добрим словом згадує свою дочку, яка може бути йому лише названою. Втім, це не робить її менш цікавою персоною для прихильників свого епатажного тата. У 2016-му у мережі з’являлися новини про те, що Владислава працювала, аби заробити собі на навчання. Праця була не з легких, але відомий тато оцінив. А ось її братик, який народився у 2020-му, ще зовсім крихітний, аби віддавати його до навчальних закладів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини