Рідкісний кадр: який вигляд мала Юлія Тимошенко після того, як вперше розпустила свою косу

Юлія Тимошенко — одна з популярних політичних фігур в Україні, яка відзначилася своїм фірмовим стилем. Як виглядає знаменита жінка з косою без своєї зачіски.

Юлія Тимошенко. Героїня цього матеріалу вже багато років не сходить зі шпальт політичних новин. Вона і депутатський мандат отримувала, і була навіть кандидаткою у президенти, суперницею сумнозвісного Януковича.

Широкий загал українців, мабуть, не згадає і рядка з її передвиборчої промови, зате ніколи не забуде візитівку цієї впливової жінки у вигляді її зачіски. Кругла коса, яка оповила голову білявки стала справжньою фірмовою зачіскою, якій навіть присвятили пісню.

Гурт “XS” свого часу випустив і трек, і кліп, в якій оспівували Юлю, яка косу носить, і яка добро посіє, а зло покосить.

Кардинальна зміна зачіски викликала справжній фурор.

Тимошенко розплела косу

Юлію Тимошенко без коси не впізнають навіть рідні

Коли ера коси пройшла, політикиня почала зачісувати акуратний довгий хвіст. Хоча свого часу радувала колег у ВРУ і більш яскравими зачісками. Носила кучері, збирала волосся догори у грецькому стилі. Втім, виборці 2000-х можуть пригадати, що Юлія спершу багато працювала над своїм стилем. Вона не була білявкою, а носила чорняве волосся, яке стригла під каре. Виглядала наприкінці 1990-х, як справжня поп-діва. Згодом Тимошенко почала відпускати локони, а ближче до Помаранчевої революції стала фарбуватися у світліші відтінки.

Нові експерименти почалися вже після 2014-го, коли було повалено режим Януковича, а його головну суперницю було звільнено з-під варти. Разом із змінами зачіски, популярна жінка стала молодшати на очах. І хоч про свої візити до косметологів вона не розповідала, всі помітили, що кілька років зірці ВРУ допомогли скинути.

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко мала коронавірус, після якого повернулася до політики ще більш завзятішою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини