Як виглядає зараз та куди поділася Надія Савченко: ми розшукали цікаву інформацію

Надія Савченко відома всій Україні через свою силу та боротьбу з неправдивими звинуваченнями. Чим зараз займається колишня депутатка Верховної Ради?

Надія Савченко народилася 11 травня 1981 року у Києві. Була депутатом Верховної Ради України у період з 2014 до 2019 року. Також вона ж колишнім штурманом-оператором Мі-24 Збройних Сил України. Її відомість почалася після того, як вона при незрозумілих обставинах опинилася у СІЗО аж у Воронежі. Російський суд Ростовської області засудив її за причетність до вбивства журналістів ВГТРК. Їй було приговорено 22 роки позбавлення волі, але вона досягла того, щоб її помилували наказом президента росії.

Надія Савченко - сильна жінка
Надія Савченко – сильна жінка

Надія Савченко брала участь у воєнних подіях на Сході України у 2014 році в якості добровольця батальйону “Айдар”. Її позивним було Пуля. Вона зробила великий вклад в допомогу військовим під час першої боротьби із російською федерацією, за що неодноразово була віддячена.

Чим займається Надія Савченко зараз

На своїй сторінці у соціальних мережах вона не веде великої активності. Публікує звернення та фотографії у воєнній уніформі. Надія записувала відео-звернення з роздумами про війну.

“Страшно. Страшно усім, хто в Києві, Чернівцях, але уявіть як страшно тим, хто в Херсоні або в Донецьку. Не потрібно думати, що якщо ви зараз не на передовій, то не опинитеся там. Є таке правило: 2,4,6,8. Перші 2 місяці – це страх, великі емоції, 3 та 4 місяці – переомислення, а після 6 місяця – народ стає нацією. Нам цієї війни не уникнути, вона торкнеться кожного з нас. Тим, хто на передовій – переживаємо за вас і боремося. Україна переможе, Слава Україні”, – з такими словами Надія звернулась до українського народу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини