Олена Мозгова зробила ультрамодне боб-каре і повністю змінила імідж: Пономарьов би не впізнав екс-дружину

Олена Мозгова — популярна українська зірка, яка вміє дивувати своїх прихильників. Знаменитість вкотре змінила імідж та викликала захоплення у фанатів.

Колишня дружина Олександра Пономарьова, Олена Мозгова, активно веде сторінки у соціальних мережах, де висвітлює своє життя та ділиться головними подіями своєї родини.

Нещодавно знаменитість показала, як змінила свій імідж: спершу вона зробила боб-каре, а згодом пішла на більші перевтілення, змінивши колір волосся. Крім цього зірка позбулася своєї звичної зачіски та коротко підстригла локони.

Виглядає дуже стильно, а свій імідж вона підкреслила окулярами. Дуже вдалу та модну оправу підібрала зірка: “котяче око” — завжди в тренді та пасує багатьом пані.

Олена Мозгова зробила ультрамодне боб-каре і повністю змінила імідж

У коментарях Олену просто засипали компліментами. Називали і феєю, і красунею.

Чому Олена Мозгова кардинально змінила стиль?

Давно у суспільстві панує така думка, що жінка обрізає волосся, коли у її життя приходять великі зміни. І дійсно, останні місяці в Олени були напруженими. Не так давно майоріла новина про те, що знаменитість опинилася на лікарняному ліжку. Пережила вона операцію, деталей якої не розкриває, як справжня леді.

Поки Мозгова не розповідає про свою хворобу, команді сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що у 2021-му році у колишньої Пономарьова діагностували бореліоз. Зазвичай цю недугу передають людині кліщі, а проявляється вона у формі еритеми.

Олена Мозгова зробила ультрамодне боб-каре і повністю змінила імідж

Та попри свій стан, зірка продовжує опікуватися оснащенням військових, збирати донати заради захисників. Також варто зазначити, що знаменитість виховує ще й маленьку донечку від нового обранця Володимира Ткаченка, якого знають під псевдонімом Девід Аксельрод.

Нагадаємо, що в Олени Мозгової та Олександра Пономарьова є спільна дитина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини