Українська Анджеліна Джолі: співачка Тетяна Воржева – справжнісінька копія голлівудської акторки (ФОТО)

По всьому світу є багато дівчат, які дуже схожі на відому голлівудську акторку Анджеліну Джолі. Не стала винятком одна з українських співачок Тетяна Воржева.

Українська співачка та колишня учасниця гурту “Real O” Тетяна Воржева дуже сильно схожа на Анджеліну Джолі. Про це співачці неодноразово писали і продовжують писати в коментарях під кожним дописом у соціальних мережах.

Вперше про співачку почули на третій “Фабриці зірок”. Починаючи зі зйомок співочого проєкту, її почали порівнювати з голлівудською акторкою. Як зізнається співачка, таке порівняння їй не дуже подобалось.

“З самого дитинства мені продовжують казати, що її точна копія і часто називають мене її ім’ям. Якщо чесно, мене це не подобається, це дуже втомлює. Я хочу бути собою, а не копією когось. До акторки я ставлюсь якось нейтрально, у нас один типаж, я згодна, але це не означає, що я її точна копія”, – зізнається співачка.

Українська співачка стала справжньою копією Анджеліни Джолі
Українська співачка стала справжньою копією Анджеліни Джолі

Відомо, що Тетяна Воржева була учасницею жіночого гурту “Real O”, який продюсувала українська співачка та продюсерка Наталія Могилевська. Склад гурту дуже часто змінювався, тому Тетяна стала однією з тих, хто доволі швидко покинув дівчачий гурт. Дівчина поринула у сольну кар’єру і до повномасштабного вторгнення вона планувала вирушити у великий сольний тур.

Її планам завадило повномасштабне вторгення, тому цього поки так і не сталося. Зараз дівчина не дуже активно веде свої соціальні мережі, але можна помітити, що вона знаходиться в Німеччині, Франкфурт. Народилася співачка, до слова, також в цій країні, але в іншому місті.

Українська співачка стала копією Анджеліни Джолі
Українська співачка стала копією Анджеліни Джолі

На річницю вторгення дівчина опублікувала чуттєвий пост, де написала, що українці назавжди залишаться вільними та нескореними, саме тому вона вірить у перемогу України в цій несправедливій війні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини