Рубрики: Фото

Руда перука й величезні губи. Зовнішність Ані Лорак за останній рік змінилась до невпізнання: фото до та після

Скандально відома українська співачка ошелешила несподіваними змінами іміджу. Тепер Ані Лорак має коротке руде волосся, а на обличчі видно сліди пластичних операцій

Колись відома та обожнювана мільйонами українська співачка сьогодні живе та будує кар’єру в сусідній країні. Ані Лорак разом з донькою від першого шлюбу живе у москві, а нещодавно повідомила про те, що почала стосунки з іспанським тренером з йоги. Словом, життя знаменитості важко назвати напруженим та тяжким.

Крім основної професійної діяльності Ані Лорак також активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно знаменитість продемонструвала свою нову фотографію, на якій позувала з оновленим іміджем. Волосся зірки мало дещо інший вигляд, а обтисла сукня підкреслила ідеальну фізичну форму артистки.

Варто також зазначити, що на нещодавно опублікованій фотографії можна помітити результати пластичних втручань у зовнішність знаменитості. Так, у мережі давно обговорюють той факт, що Ані Лорак дуже захопилась послугами пластичних хірургів. Якщо порівнювати знімки знаменитості в молодості та сьогодні, можна помітити зміни.

Як виглядала Ані Лорак до та після втручань пластичних хірургів

Так, наприклад, губи стали вдвічі більшими, підійнялись вилиці, а також – ніс став зовсім іншої форми. Крім того, мережею ходять чутки, що знаменитість навіть збільшувала бюст. Втім, Ані Лорак ніколи не коментувала своїх змін у зовнішності, тому шанувальникам залишалось тільки здогадуватись, яка інформація про пластику Лорак – реальна, а яка не має з реальністю нічого спільного.

Нещодавно на особистій сторінці Ані Лорак у соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова фотографія зірки. На кадрі знаменитість позувала у смарагдовій сукні, а найбільше в очі впадала зачіска співачки. Коротке волосся рудого кольору пасувало артистці.

Ані Лорак опублікувала фотографію з оновленим іміджем
Поділитися