Як виглядала Ротару понад 50 років тому: у мережі показали фото 14-річної зірки, в яку закохався Євдокименко

У мережі показали архівний кадр відомої української артистки Софії Ротару, якому понад 50 років. Саме завдяки цій фотографії тоді ще майбутня зірка познайомилась з коханням усього свого життя

Шанувальники відомої української співачки завжди дивувались, як легендарна артистка пронесла крізь життя не лише свій виключний талант і професіоналізм, а й неймовірну красу. За неофіційними припущеннями фахівців, знаменитість робила пластичні операції у дорослому віці, проте відмінний зовнішній вигляд зірки сьогодні – заслуга не лише хірургів.

Так, наприклад, Софія Ротару стежить за своєю фігурою, багато рухається та правильно харчується. Таку звичку знаменитість загартувала в собі дуже давно, а тому й сьогодні виглядає неймовірно. До слова, в молодості Софія Ротару підкорила не одне чоловіче серце.

Софія Ротару завжди дивувала своїм відмінним зовнішнім виглядом
Софія Ротару завжди дивувала своїм відмінним зовнішнім виглядом

Нещодавно у мережі опублікували фотографію Софії Ротару у віці 14 років. Тоді знаменитість вперше в житті взяла участь у професійній фотосесії, а результати зйомки прикрашали одне з видань журналу “Україна”. Нагадаємо, саме завдяки цьому знімку майбутня артистка зустріла кохання всього свого життя – чоловіка Анатолія Євдокименка.

На фотографії 14-річна Софія Ротару позувала з модною зачіскою з начосом, яку доповнював акуратний ободок для волосся. На обличчі молодої дівчини було мінімум макіяжу, але не підкреслити очі чорним олівцем Софія Михайлівна таки не змогла. Майбутня знаменитість була одягнена в смугасту сорочку, а руки склала в “замок” перед собою. Дивилась зірка на людину за кадром.

Архівна фотографія Софії Ротару, на якій майбутній знаменитості всього 14 років
Архівна фотографія Софії Ротару, на якій майбутній знаменитості всього 14 років

Нагадаємо, що примірник журналу “Україна”, на якому було надруковано фотографію Софії Ротару 1964 року побачив її майбутній чоловік Анатолій Євдокименко. Тоді чоловік служив в армії, але йому настільки сподобалась незнайома дівчина на обкладинці журналу, що він присягнувся сам собі відшукати її.

Так і сталось після того, як Євдокименко закінчив службу в армії – чоловік знайшов Софію Ротару. Після знайомства молоді люди покохали одне одного та створили родину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини