Рубрики: Фото

Величезний букет і власний портрет на стіні: переможниця Холостяка-12 Лозовицька показала, де живе у Польщі

Учасниця та переможниця крайнього сезону популярного реаліті "Холостяк-12" показала, де живе у Варшаві. Катерина Лозовицька також зізналась, скільки платить за житло у Польщі

Українська фотомодель і блогерка Катерина Лозовицька здобула особливу популярність в Україні завдяки участі в реаліті-шоу про кохання “Холостяк”. Між дівчиною та головним героєм крайнього сезону телепроєкту одразу виник особливий зв’язок, а у фіналі перемогу здобула саме Катерина Лозовицька.

Втім, побудувати міцні та тривалі стосунки після завершення проєкту в пари не вийшло. Тепер Катерина Лозовицька та Алекс Топольський прямують кожен своєю дорогою. Зокрема, чоловік мешкає за кордоном, так само як і його колишня дівчина.

Катерина Лозовицька сьогодні живе за кордоном

Відносно нещодавно знаменитість поділилась зі своїми шанувальниками, що вона переїжджає за кордон. Покинути рідну країну довелось у зв’язку з роботою у Польщі. Катерина Лозовицька зізналась, що не зможе постійно їздити “туди-сюди”, тому прийняла рішення залишатись у країні, в якій працює.

На деякий час знаменитість зникла з радарів, а тепер пояснила, навіщо – виявляється Катерина Лозовицька шукала квартиру у Польщі. Дівчина зізналась, що їй вдалось відшукати комфортну оселю за доволі прийнятну ціну. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Лозовицька показала, як виглядають її апартаменти.

Судячи з кадрів, які переможниця Холостяка-12 опублікувала у своєму блозі, Катерина Лозовицька живе у просторій квартирі. До слова, на стіні у вітальні дівчини висить портрет з її зображенням, а у спальні стоїть шикарний букет червоних троянд.

Де живе Катерина Лозовицька з Холостяка-12 у Польщі

Не стала дівчина приховувати й той факт, скільки платить за квартиру та як їй взагалі вдалось відшукати у Польщі оселю. Катерина Лозовицька зізналась, що знайшла апартаменти завдяки Telegram-каналам, а оформлювати угоду їй допомагали рієлтори, які беруть комісію близько 60-100% від вартості.

З документів потрібен паспорт. Також мене попросили показати виписки з рахунків. Перевагу віддають тим, хто підпише договір мінімум на рік

– прокоментувала Катерина Лозовицька.

Дівчина зізналась, що платить тисячу доларів на місяць за квартиру у Варшаві.

Поділитися