Олена Мозгова знялася у декольтованому топі у дзеркалі та показала, якою може бути фігура у 49 років

Колишня дружина Олександра Пономарьова активно веде соціальні мережі, де любить ділитися особистими фото. Остання світлина у сміливому топі вразила багатьох.

Українська продюсерка Олена Мозгова має чимало прихильників, які активно стежать за її особистим життям та новинами у мережі від неї. З приходом війни зірка під впливом подій повчала активно публікувати інформацію, пов’язану з агресією рф, робити публікації про збори на потреби захисників, але у той же час не забуває розповідати і про себе.

Весь цей час вона була в Україні та навіть не поїхала до своїх старших доньок, які переїхали за кордон. А ось її обранець зі зброєю у руках пішов боронити наші землі. Він був у ТрО.

Та нещодавно Олена дозволила собі сміливість опублікувати нове фото, яке не стосується теми війни чи оборони України. Вона показала світлину у сміливому топі, в якому було видно все.

Фанати засипали компліментами екс-дружину Олександра Пономарьова, написавши:

  • “Красунечка”
  • “Чарівно”
  • “Люблю”
Олена Мозгова знялася у декольтованому топі у дзеркалі

Втім, це не єдине фото, яке ошелешило прихильників. До цього Мозгова показала кадр з дуже сміливої зйомки, де вона позує у чорній мереживній сукні. Щоправда, підпис до світлини змусив багатьох її підписників стурбуватися, чи все добре у зірки.

“Ви вмієте плакати? Я не дуже… Для мене це складно… Іноді так хочеться, але не завжди вдається і сльозинка… Так вже навчена, вихована… Маєш бути сильною, все в собі, не розкисай, не показуй… Стільки накопичилось, що хочеться плакати навзрид…”

Олена Мозгова знялася у декольтованому топі у дзеркалі

Нагадаємо, що нині Олена Мозгова виховує найменшу донечку від свого молодого чоловіка. Дівчинка росте справжньою відрадою для своїх знаменитих батьків. Про Олександра Пономарьова знаменитість вже й не згадує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини