Рубрики: Фото

Полюбила спортивний стиль і забула про жіночність: Віра Брежнєва показала, як змінилась за останні 5 років

Відома українська співачка в особистому блозі продемонструвала, як тепер виглядає. Кардинально змінилась не лише зовнішність артистки, а і її вподобання в одязі

З роками людина змінюється – це не є ні для кого великим секретом. Комусь починає подобатись інший одяг, хтось змінюється внутрішньо, а хтось – зовнішньо. З іншого боку, трапляється і так, що людина може багато років поспіль виглядати та поводитись однаково. Ніяка з цих ситуацій не є дивною чи критичною. Шанувальникам завжди було цікаво спостерігати за своїми кумирами та тим, як вони трансформуються з часом.

Немала армія прихильників і у Віри Брежнєвої. Відома українська співачка та колишня солістка популярного гурту “ВІА Гра” до початку повномасштабної війни активно вела особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, втім події 24 лютого 2022 року на деякий час вибили зірку з колії. Сьогодні артистка поступово повертається до своїх фанів у мережу й час від часу показує своє життя.

Віра Брежнєва починає знову активно вести сторінку в соцмережі Інстаграм

Так, наприклад, нещодавно знаменитість вирішила вдаритись у ностальгію. Схоже, Віра Брежнєва за останній час переосмислила багато речей, тому вирішила пригадати, як виглядала та якою була раніше. На своїй сторінці зірка опублікувала дві фотографії, різниця у часі між якими складає п’ять років. Неозброєним оком видно, що артистка дійсно змінилась за цей час.

Архівне фото 2018 року було зроблено у професійній студії. Знаменитість позувала на стільці у чорному боді та туфлях-човниках. Хвилясте волосся Віри Брежнєвої було красиво вкладено, а на обличчі був легкий макіяж. Пізніше артистка поділилась новою фотографією, яка була зроблена буквально за декілька хвилин до публікації.

На цьому кадрі зірка позує у мішкуватому спортивному одязі, без макіяжу та з прямим волоссям без будь-якої укладки. Останнім часом Віра Брежнєва не носить суконь та особливо не наряджається, втім зовнішньо артистка залишилась такою ж красунею, якою була раніше.

Віра Брежнєва порівняла, як виглядала 5 років тому та сьогодні

Нагадаємо, що до початку повномасштабної війни Віра Брежнєва працювала в російському шоубізнесі, втім після 24 лютого 2022 року назавжди попрощалась з сусідньою країною.

Поділитися