Рубрики: Фото

Олександр Пономарьов показав рідкісне фото доньки від Олени Мозгової: виросла та сильно змінилася

Олександр Пономарьов дуже любить своїх дітей та не проти похизуватися ними у соціальних мережах. Днями, чоловік показав свою 25-річну доньку Євгенію.

Олександр Пономарьов не втрачає можливості повихвалятися власними дітьми та частенько показує їх у соціальних мережах. Цього разу чоловік вирішив показати прихильникам свою дорослу 25-річну доньку Євгенію, яка народилася в шлюбі з Оленою Мозговою.

Донька любить свого батька і намагається приїздити в гості по можливості. Такі теплі зустрічі часто супроводжуються домашніми посиденьками та незкінченими розмовами. На одному з фото донька з татом на траві мило посміхаються в камеру.

Олександр Пономарьов показав свою дорослу доньку

Шанувальники зазначають, що Євгенія дуже схожа на свого батька. Дівчина не єдина дитина Олександра Пономарьова. Крім Євгенії, чоловік виховує 15-річного сина від своєї другої вже колишньої дружини Вікторії Мартинюк.

Олександр Пономарьов будував стосунки з Оленою Мозговою 10 років. Як каже сам чоловік, вони розлучилися через зради його екс-дружини, а Олена, в свою чергу, розповіла про сильні ревнощі її чоловіка. Пономарьов дуже сильно її ревнував, не був задоволений її фігурою і міг пригрозити кулаком під час сварок на фоні тих же ревнощів.

Олександр Пономарьов розповів про стосунки з Мозговою

Співак зізнається, що він не планував будувати з нею серйозні стосунки та не був впевненим в своїх почуттях до того моменту, поки не народилася маленька Женя. В той момент в чоловіка все перевернулося і він зрозумів істинне щастя. Однак, після розлучення Олена Мозгова через суд отримала право на виховання дитини, а коли дівчинка стала дорослою – вона переїхала до Португалії на роботу щоб будувати там своє життя.

Поділитися