“Мурахи по всьому тілу”: Олександр Пономарьов та Дзідзьо довели до сліз виконанням пісні “Гей, соколи”

Відомі українські артисти Олександр Пономарьов та Дзідзьо чуттєво виконали пісню "Гей, соколи", вразивши прихильників створенням такого дуету.

Відомі українські артисти постійно намагаються вразити глядачів та своїх прихильників неймовірним та особливим виконанням пісень і декому це вдається зробити, а дехто дуже сильно розчаровує свою аудиторію. До першого списку потрапили Дзідзьо та Олександр Пономарьов. Чоловіки не лише здивували своїм дуетом, але й виконанням пісні “Гей, соколи”, що з’явилася в новому альбомі ДНК, де зібрані кавери на безліч українських пісень.

Ліричне виконання пісні дуже вразило прихильників саме Дзідзьо через те, що співака не звикли бачити в такому ліричному та чуттєвому амплуа. Шанувальники зізналися, що вони не очікували такої колаборації, але виконання відомої української пісні змушує кров застигати в жилах, а серце виривається на волю від почутого:

  • “Браво золотим голосам України, так тримати!”,
  • “Дякую, неперевершено! Плакала і тішилась, що ви є у нас, у нашої України! Ви той дорогоцінний камінь, те багатство, яким Україна гордиться, гордимось ми усі українці! І ніякому насильно не зламати, не знищити, не розтоптати цю надзвичайну силу духу співочого українського народу. Дякую! Бережіть себе”.
Дзідзьо та Пономарьов вразили чуттєвим виконанням української пісні
Дзідзьо та Пономарьов вразили чуттєвим виконанням української пісні

В описі під відео є невеличке повідомлення для тих, хто хотів би придбати для себе цю композицію. Всі вилучені кошти з продажу цієї та інших пісень проєкту “ДНК” будуть передані на благодійність, а саме: фонду UNITED 24 та підуть на допомогу Україні.

Аранжуванням цього кліпу займався відомий Дмитро Саранський, а режисером став Володимир Шурубура. Чоловік займається не лише режисерством, але й фотографією, з якою можна ознайомитись на його сторінках у соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини