Скромно, але зі смаком: екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, де живе зі своєю нареченою

Скандально відома співачка Ані Лорак раніше була заміжня за турецьким підприємцем Муратом Налчаджиоглу. Сьогодні чоловік будує стосунки з іншою жінкою

Колись відома та шанована українська співачка Ані Лорак раніше перебувала у шлюбі з турецьким підприємцем Муратом Налчаджиоглу. Зіркова пара познайомилась на батьківщині чоловіка, куди артистка прилетіла відпочивати. Стосунки між колишніми закоханими зав’язались не одразу, втім тривали відносно довго.

У шлюбі знаменитості стали батьками спільної доньки Софії, яка сьогодні живе разом із мамою у російській столиці. Час від часу тато дівчини Мурат Налчаджиоглу забирає доньку до себе. Колишній чоловік Ані Лорак будує стосунки зі своєю нареченою, українкою Лілією Реус, яка також має доньку від попередніх стосунків. До слова, діти закоханих добре ладнають між собою.

Сьогодні колишній чоловік Ані Лорак будує стосунки з коханою Лілією Реус
Сьогодні колишній чоловік Ані Лорак будує стосунки з коханою Лілією Реус

Крім основної професійної діяльності, підприємництва, Мурат Налчаджиоглу активно веде особистий блог. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм чоловік підтримує зв’язок зі своїми шанувальниками й активно публікує нові дописи, розповідає останні новини зі свого життя та показує побут зі своєю коханою.

Так, наприклад, нещодавно Мурат Налчаджиоглу вперше показав, в якому будинку він живе зі своєю новою родиною. На сторінці чоловіка з’явились кадри, на яких чудово видно прибудинкову ділянку знаменитості. Зі своєю нареченою чоловік оселився в українській столиці. З опублікованих кадрів можна зробити висновок, що зіркова пара ще не добудувала власне житло, оскільки на фото можна помітити чорні мішки, розкидані дерев’яні палети та будівельну тачку.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус мають доволі скромне, але затишне двоповерхове житло. У будинку є величезні вікна, тому слід припустити, що затишно не лише ззовні, а і всередині будинку. Крім подвір’я, на опублікованому фото також видно Мурата Налчаджиоглу з їхньою собакою Лолою. До слова, чоловік позує у домашньому одязі, без зайвого пафосу – звичайній спортивній кофті з курткою, штанах і в гумових капцях.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, де живе з нареченою Лілією Реус
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, де живе з нареченою Лілією Реус

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини