Рубрики: Фото

Спортивні штани та кофта з одним рукавом: головна модниця Інстаграму Леся Нікітюк показала стильний образ

Відома українська телеведуча й блогерка продемонструвала шанувальникам справжній стиль. Зірка показала образ свого дня, в якому поєднала цікаві елементи одягу

Леся Нікітюк здобула широку популярність після роботи в у відомому тревел-проєкті “Орел і Решка”. Пізніше професійне життя знаменитості закрутилось, а шанувальники буквально закохались у неї з першого погляду. Серед фанів зірка здобула славу гуморної і завжди позитивної артистки, якою залишається й до сьогодні.

До слова, багатьом саме завжди вдалі жарти Лесі Нікітюк допомагають пройти крізь такі важкі часи. Здається, що хмельничанку ніколи й нічого не зможе позбавити позитивних думок. Втім, славиться зірка не лише почуттям гумору, а і своїм стилем. Наприклад, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська ведуча показала образ дня.

Леся Нікітюк одягла чорні спортивні штани й такого ж кольору кофтинку. Найцікавіший елемент образу – відсутність на кофті одного рукава й цікавий виріз на плечі. Здавалося б, total black look має виглядати доволі стримано, втім знаменитість додала родзинку до свого образу завдяки незвичному крою верхнього одягу.

Відома українська ведуча Леся Нікітюк похизувалась своїм образом дня

До слова, неможливо оминути увагою і той факт, що на фотографії відома українська співачка продемонструвала свою ідеальну фігуру. Струнка талія та прес виглядають особливо вдало та жіночно на новому кадрі, який зірка опублікувала у своєму особистому блозі. Схоже, Леся Нікітюк приділяє своїй фізичній формі дуже багато часу, оскільки її зовнішність не може не захоплювати.

Слід нагадати, що, хоч останнім часом зірка частіше з’являється на публіці у кежуал або спортивному одязі, вміє Леся Нікітюк одягатись і неймовірно вишукано. Так, наприклад, деякий час тому відома українська ведуча похизувалась ідеальною талією у чорній короткій сукні з блискітками. Образ знаменитість доповнила довгими сережками темно-сірого кольору.

Леся Нікітюк завжди вміла надихнути шанувальників на стильні образи
Поділитися