Рубрики: Фото

Виглядають, як однолітки: Максим Галкін замилував мережу фото з Аллою Пугачовою та дітьми на березі моря

Відомий російський гуморист Максим Галкін вразив мережу нещодавно опублікованим кадром зі своєю дружиною Аллою Пугачовою. На знімку зірки виглядають однолітками

Відомий російський артист Максим Галкін разом зі своєю дружиною та дітьми сьогодні живуть за кордоном. Зіркова родина виїхала з рідної країни через цькування через антивоєнну позицію. Оселились знаменитості в Ізраїлі, де вже встигли облаштувати власний побут. Діти Пугачової та Галкіна відвідують школу, а їхні відомі батьки працюють.

Так, наприклад, останнім часом Максим Галкін багато гастролює світом зі своїми концертами. Втім, крім основної професійної діяльності, зірка не забуває й вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці відомий російський гуморист нещодавно опублікував архівну фотографію з дружиною та дітьми.

На нещодавно опублікованому кадрі зіркова родина позує на березі моря у повному складі. Ліза Галкіна тримає свою маму за руку, а ось Гаррі сидить у батька на плечах. Неможливо оминути увагою той факт, що на цій фотографії Максим Галкін та Алла Пугачова виглядають чи не однолітками – усміхнена Примадонна здається набагато молодшою.

Максим Галкін показав архівне фото з дружиною та дітьми на березі моря

Нагадаємо, що одна з найвідоміших і разом з тим найскандальніших пар російського шоу-бізнесу цього року святкує дванадцяту річницю весілля. Офіційно пара стала подружжям наприкінці грудня 2011 року, проте роман Галкіна та Пугачової почався дещо раніше.

Майбутні закохані познайомились далекого 2001 року. До слова, знайомство Галкіна та Пугачової відбулось завдяки Філіпу Кіркорову, з яким Примадонна на той момент ще перебувала у стосунках. Спершу 25-річний Галкін і набагато старша Пугачова були просто друзями й колегами. Стосунки зав’язались після того, як у родині гумориста сталось горе – померли батьки. Алла Борисівна була поруч із чоловіком, тоді й виникли почуття. Спершу знаменитості приховували свої стосунки, та й до сьогодні відомі російські артисти Пугачова й Галкін без особливого ентузіазму розповідають подробиці особистого життя.

Поділитися