“Стосунки сина і матері”: Максим Галкін чесно розповів про свій шлюб з 73-річною Аллою Пугачовою

Шлюб Максима Галкіна і Алли Пугачової у багатьох викликає цікавість. Дізнайтеся, як насправді ставляться один до одного зірки та як коментує гуморист свої стосунки.

Максим Галкін та Алла Пугачова вже багато років разом. Для Примадонни це п’ятий шлюб, а для гумориста — перший, але такий важливий. Чимало пліток ходить навколо цього подружжя, адже навіть для сучасного суспільства велика різниця у віці, статусі між дружиною та чоловіком викликає нерозуміння.

Максим Галкін чесно розповів про свій шлюб

У мережі часто приписують цій парі дуже екзотичні речі: мовляв, співачка для Галкіна — лише прикриття, адже він небайдужий до чоловічої уваги. Також дорікали Аллі Борисівні за не щире ставлення до обранця. Втім, це подружжя по-філософськи ставиться до кпин з боку оточуючих. Максим навіть кепкував з диванних критиків:

“Іноді мої стосунки з Аллою досвідчені психологи в інтернеті трактують, як стосунки сина і матері. Це абсолютна неправда, тому що я закохався колись насамперед у жінку”

Обидва говорили, що чимала різниця у віці не стає на заваді коханню. І доказом того стала поява малюків Лізи і Гаррі. Зірки ніколи не приховували, як народилися їхні крихітки. Ба більше: сама Пугачова розповідала, що сурогатне материнство був єдиним шляхом продовжити свій рід, адже у силу свого віку вона не змогла б виносити та народити діток.

Пугачова та Галкін можуть мати третю дитину
Максим Галкін чесно розповів про свій шлюб

Цікаво, що війна зміцнила цю родину. Коли Максим став вигнанцем у росії через засудження нападу на Україну, Алла підтримала його та полишила державу разом з чоловіком. Нині зірки проживають за кордоном: популярна мати займається їхнім вихованням, а батько дає виступи у європейських країнах та в Ізраїлі.

Нагадаємо, що діти Алли Пугачової з’явилися на світ у 2013-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини