Рубрики: Фото

У червоному бікіні в лазурному морі: наречена екс-чоловіка Ані Лорак Налчаджиоглу показала фото з відпочинку

Колишній чоловік скандально відомої артистки Ані Лорак відвіз свою наречену на відпочинок у Домініканську Республіку. Зіркова пара показала фото неймовірного Карибського моря

Турецький бізнесмен і колишній чоловік скандально відомої співачки Ані Лорак сьогодні будує стосунки з українкою Лілією Реус. Закохана пара не соромиться ділитись із шанувальниками подробицями свого особистого життя й доволі часто тішить фанатів романтичною ідилією. Нещодавно знаменитості вирушили відпочивати у Домініканську Республіку. Лілія Реус на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала фотографії з побережжя Карибського моря.

На опублікованих кадрах зіркова кохана позує в обіймах свого обранця. Мурат Налчаджиоглу зі своєю нареченою виглядають цілком щасливими й задоволеними відпочинком. До слова, на опублікованих фотографіях можна побачити ідеальну фігуру Лілії Реус – вона позує в стильному бікіні, яке підкреслює всі переваги її фігури.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала фото з відпочинку
Мурат Налчаджиоглу та його наречена поїхали на відпочинок

На відпочинок із собою Лілія Реус прихопила не один комплект для купання. Зіркова наречена також похизувалась сонячним кадром зі своїм коханим в іншому бікіні – червоного кольору. На цьому кадрі також можна помітити, що Мурат Налчаджиоглу та його обраниця встигли добряче позасмагати.

Наречена ексчоловіка Ані Лорак похизувалась відпочинком на березі моря

Попри красиву картинку й усміхнені обличчя, підписники у коментарях вирішили нагадати зіркові парі, що такі фотографії дехто може вважати недоречними. Користувачі мереж наголосили, що милі кадри з відпочинку краще притримати в сімейному архіві.

Нагадаємо, що турецький бізнесмен десять років перебував у шлюбі зі своєю колишньою дружиною Ані Лорак. Після розлучення знаменитості продовжують виховувати разом спільну доньку, а зірковий батько часто зустрічається з Софією Муратівною та разом із дитиною подорожує всім світом. До слова, у нареченої турка також є донька від попереднього шлюбу. Дівчатка вже навіть встигли подружитись.

Поділитися