Жінки Мурата Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак: кожна наступна молодша за попередню

Історія кохання Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу вражає багатьох. Дізнайтеся, хто зміг скласти конкуренцію поп-діві та на кого звернув увагу норовливий турок.

Весілля Ані Лорак нагадувало красиву казку, де розумницю-красуню знайшов заморський принц і пообіцяв до скону її кохати, та піклуватися про неї. Дуже скоро у молодої родини народилася донечка, але навіть це б не врятувало її батьків від розлучення.

Чарівного хепі-енду у співачки не вийшло, а розлучитися довелося після багатьох років спільного життя, які було оповиті несамовитими плітками про походеньки Мурата. Після того, як артистка розірвала шлюб, її чоловік згодом перестав приховувати своїх нових обраниць.

Про нову кохану Налчаджиоглу всі дізналися дуже скоро. Виявляється, бізнесмен вподобав яскраву красуню Яну Бєляєву. Ходили чутки про те, що з нею він скакав у гречку навіть до того, як зняв обручку від Лорак.

Жінки Мурата Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак

Є інформація, що після того, як закінчився роман з Яною, у життя турка прийшла киянка Самія Ахметова. Та і тут стосунки не були довговічними. Пара розпалася, а через деякий час доля звела Мурата з Лілією Реус.

Жінки Мурата Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак

Дівчина професійно займається візажем та цікавиться косметикою. Співпадіння чи ні, але перебуваючи саме у цих стосунках чоловік Ані Лорак віднайшов своє покликання та став займатися бізнесом, пов’язаним з б’юті-індустрією і почав стрімко розвиватися у цій сфері.

Жінки Мурата Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак

До речі, у нової обраниці Налчаджиоглу є дитина від першого шлюбу. Її популярний чоловік дуже добре прийняв у свою родину, адже має також донечку від колишніх стосунків.

Нагадаємо, що Ані Лорак нещодавно зізналася, що також має нового обранця. Як і її екс-коханий, він — іноземець.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини