Колишній чоловік Лорак Мурат відверто зізнався, чому залишився в Україні після 24 лютого: “Люблю цю країну”

Мурат Налчаджиоглу, колишній обранець співачки Ані Лорак, ще на початку їхнього подружнього життя переїхав в Україну, аби бути біля коханої. Проте, залишився тут значно надовше та не збирається виїжджати навіть нині.

Коли громадянин Туреччини Мурат Налчаджиоглу зрозумів, що не може жити без Ані Лорак, а будувати стосунки на відстані не варіант для них, то вирішив переїхати до коханої на Батьківщину та почати працювати там, аби їм нічого не заважало. Це відбулось близько 10 років тому, проте його рішення не змінилося. Однак, любов до України Мурата виявилась значно більшою та глибшою, ніж у його колишньої обраниці.

Хоч Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу розлучилися, підприємець не поспішав покидати країну. Навіть події після 24 лютого не похитнули його рішення.

Чому Мурат не виїхав з України після 24 лютого?

Це питання йому ставили не тільки шанувальники, а й друзі та батьки, переймаючись за бізнесмена. Однак для всіх він мав одну чітку відповідь.

Мурат Налчаджиоглу відповідає на це питання іншим питанням: “А де я маю бути?”. Підприємець зазначає, що в його національності і релігії є слово, яке означає “місце, де ти маєш бути”.

З дитинства Мурата вчили, що його батьківщина — не місце, де він народився, а там, де він почувається вільною та справжньою людиною, яка живе з честю та гідністю. А таким він відчуває себе саме тут, в Україні.

Про це він розповів у відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, аби одразу відповісти всім та одразу на питання про те, чому він досі залишається в Україні:

Також Мурат зізнався, що любить Україну, і тікати з держави, де йде повномасштабна збройна агресія, йому не притаманно.

“Я люблю цю країну, тому і не їду. І бути в Україні за гарних часів, і коли щось погане – їхати, не притаманне мені. Тому я тут та не буду їхати”, – прокоментував підприємець.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини